Ξεκαθαρίζει άμεσα του επιθετικού

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού για την ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στη λίστα τους ένα ακόμα όνομα, το οποίο όμως δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του επιθετικού για την ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στη λίστα τους ένα ακόμα όνομα, το οποίο όμως δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον εκλεκτός τους για τη γραμμή κρούσης και στη λίστα τους υπάρχει ένας ακόμα παίκτης, πέρα από τους Μίλαν Τζούριτς και Ιμπραΐμα Μπαλντέ, οι οποίοι απασχόλησαν την Ένωση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα τονίζουν πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του αριστερού μπακ, με τους Σαλιού Σις και Σεΐχ Εμπένγκουε να παραμένουν σε πρώτο πλάνο για τους «κιτρινόμαυρους». Στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Φλοριάν Μαράνζ, ο οποίος αποχωρεί από τη Μπαστιά. Σχετικά με την υπόθεση του Κωνσταντίνου Λαΐφη, οι οικονομικές απαιτήσεις της Ανόρθωσης κρίνονται υπερβολικές από την πλευρά της ΑΕΚ και το θέμα έχει «παγώσει» μέχρι στιγμής.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του πλάγιου μεσοεπιθετικού, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να ξεκαθαρίσουν πρώτα οι άλλες μετεγγραφικές υποθέσεις, πριν στρέψουν εκεί την προσοχή τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.