Πολύ κοντά σε Τσαβαρία η ΑΕΚ

Ο 28χρονος πρώην μεσοεπιθετικός της Λανς αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφική κίνηση της Ένωσης. Διαβάστε τι ισχύει με τις μετεγγραφές επιθετικού, χαφ και αριστερού μπακ.

Μετά τους Μπάρκα, Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα, όλα δείχνουν ότι ο Πάμπλο Τσαβαρία θα είναι ο η επόμενη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τα όσα έλεγε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε σύντομο διάλογο με τους απεσταλμένους των ελληνικών μέσων ενημέρωσης στο Κίελτσε, οι συζητήσεις με τον πρώην αρχηγό της Λανς είναι πολύ προχωρημένες και το πιθανότερο ενδεχόμενο αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις επόμενες μέρες να υπογράψει και να έρθει άμεσα στην Πολωνία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα μετά από μια τριετία γεμάτη από συμμετοχές (91 αγώνες) και 21 γκολ. 

Σε ότι αφορά στις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, μετά τον Τσαβαρία η Ένωση θα φορτσάρει για σέντερ φορ, μέσο και μετά για τον αριστερό μπακ. Είναι μάλιστα πιθανό και οι τρεις να προλάβουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Για τη γραμμή κρούσης ο Φλέτσερ παραμένει πρώτη επιλογή, ενώ τόσο ο Μπαλντέ με τον Νταβίντ Ενγκόγκ (27χρονος Γάλλος που έπαιξε στη Λίβερπουλ από το 2008 μέχρι το 2011 και στη συνέχεια σε Μπόλτον και Σουόνσι) παραμένουν στους υποψήφιους. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μάλιστα αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με έναν ακόμα επιθετικό, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Για τη θέση του αριστερού μπακ, τόσο ο Σεϊχ Εμπέγκουε, όσο και ο Σαλιού Σις με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, είναι αυτή τη στιγμή βασικοί υποψήφιοι για την ενίσχυση της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.