Πούκι: «Όλα δείχνουν ότι μένω εδώ»

Πολλά επεισόδια έχουν παιχθεί σχετικά με τη μετακίνηση του Τεέμου Πούκι στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο «λέει» ότι ο Φινλανδός επιθετικός θα μείνει στην Μπρόντμπι.

Πολλά επεισόδια έχουν παιχθεί σχετικά με τη μετακίνηση του Τεέμου Πούκι στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο «λέει» ότι ο Φινλανδός επιθετικός θα μείνει στην Μπρόντμπι. Αυτό τόνισε συγκεκριμένα ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του. 

Αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι επηρεάστηκε από το ενδιαφέρον των «πράσινων», ο Πούκι υποστήριξε ότι εκτός απροόπτου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Μπρόντμπι και δήλωσε αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του:

«Στην αρχή, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού μπορεί να με επηρέασε, αλλά τώρα είμαι 100% αφοσιωμένος εδώ. Δεν με επηρέασε στο σημερινό ματς, ούτε και στα προηγούμενα. Αυτό που χρειάζομαι είναι ένα γκολ. Ενδιαφέρομαι να είμαι εδώ και στο επόμενο παιχνίδι.

Όπως όλα δείχνουν αυτήν τη στιγμή, θα μείνω εδώ.  Είμαι παίκτης της Μπρόντμπι, επομένως αφοσιώνομαι στην ομάδα. Θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν πιο σύντομα και να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ αυτήν τη σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.