ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Ντεμίρ, Μπάλαν στις Σέρρες

Χωρίς τους δύο επιθετικούς πηγαίνει στις Σέρρες ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή (21/4) αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό - Ποιους άλλους άφησε εκτός αποστολής ο Μιχάλης Γρηγορίου

Το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό εν όψει της επόμενης σεζόν φαίνεται ότι ξεκινάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, ανεξαρτήτως σε ποια θέση στην τελική κατάταξη των πλέι άουτ της Stoiximan Super League θα τερματίσει η ομάδα την τρέχουσα. Αυτό δείχνουν κάποιες επιλογές παικτών σχετικά με την αποστολή από τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά το τέλος της σημερινής (20/4) προπόνησης, της τελευταίας εν όψει της αυριανής (21/4) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα άφησε εκτός τους τραυματίες Ροζάλες, Τσαούση και Τούτου, αλλά και τους Σούλη, Γκάρο, Ντεμίρ και Μπάλαν. Σε ό,τι αφορά στους τρεις τελευταίους, η επιλογή φαίνεται ότι έχει να κάνει με τις σκέψεις που γίνονται στην ομάδα για την ερχόμενη περίοδο. Ο Γκάρο είναι από το χειμώνα εκτός πλάνων, ο Μπάλαν δεν είναι στις επιλογές του Γρηγορίου στη διαδικασία των πλέι άουτ κι ο Ντεμίρ όπως όλα δείχνουν μπήκε στην ίδια λίστα, καθώς δεν έχει δώσει το κάτι παραπάνω από την ένταξή του στην ομάδα έως τώρα.

Αναφορικά με τους παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Γρηγορίου, αυτοί είναι οι εξής: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Κόντε, Μπεγκάλα, Εραμούσπε, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κύρκος, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Τζίμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.