Φετφατζίδης: “Έχουμε κίνητρο κόντρα στην ΑΕΚ, θα παίξουμε για τη νίκη” (video)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (14/4) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, ασχέτως αν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα στα πλέι οφ της Stoiximan Super League

Οι δύο ήττες που προηγήθηκαν για τον Άρη, κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατά σειρά, ουσιαστικά έχουν βγάλει οριστικά την ομάδα από την τροχιά της πρώτης τετράδας της βαθμολογίας της Stoiximan Super League. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουν πάψει οι “κίτρινοι” να ενδιαφέρονται για την παρουσία τους και τα αποτελέσματά τους στη συνέχεια της διαδικασίας των πλέι οφ. Όπως τόνισε ο Γιάννης Φετφατζίδης στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του αυριανού (14/4) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν κίνητρο να επιζητούν τη νίκη απέναντι στην Ένωση.

Αρχικά, ερωτώμενος ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός του Άρη τι έμεινε στην ομάδα του από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που προηγήθηκε, απάντησε: “Κρατάμε την καλή εμφάνιση που κάναμε, με αρκετές τελικές προσπάθειες. Αντιθέτως, δεν κρατάμε το αποτέλεσμα”.

Στην ερώτηση αν σημαίνει κάτι για την κατάσταση της ομάδας αυτή η δεύτερη ήττα στη σειρά, τόνισε: “Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι αρνητικό για την κατάσταση της ομάδας εν όψει της συνέχειας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μια καλή ομάδα και δεν μπορούν να πούνε κάτι αυτές οι δύο ήττες, που ήρθαν από δύο πολύ καλές ομάδες”.

Όσο για το αν έφερε προβληματισμό για τον επιθετικό τομέα το γεγονός ότι ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό δημιούργησε 22 τελικές, όμως, έμεινε χωρίς γκολ και μάλιστα για δεύτερο παιχνίδι στη σειρά μετά από αυτό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, είπε: “Παρότι κατανοούμε ότι οι προσπάθειες που κάναμε ήταν πολλές για να μην σκοράρουμε κάποιο γκολ, θα πω ότι δεν φέρνει κάποιον προβληματισμό το γεγονός. Επίσης, πιστεύω ότι στον αγώνα με την ΑΕΚ θα κάνουμε το πρώτο γκολ μετά από δύο ματς χωρίς τέρμα”.

Στη συζήτηση τέθηκε το ζήτημα, αν οι “κίτρινοι” κρατούν κάτι από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό εν όψει του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Φετφατζίδης ήταν κατηγορηματικός: “Σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν τον τελικό το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Παναθηναϊκό. Ούτε και το επόμενο για τα πλέι οφ θα είναι. Ένας τελικός είναι διαφορετικός, ξεχωριστός. Η καλή εμφάνιση που κάναμε όντως μάς έμεινε, θα κοιτάξουμε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και θα προσπαθήσουμε εκεί να χτυπήσουμε, για να νικήσουμε στον τελικό, όταν έρθει εκείνο το ματς”.

Σχετικά με τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ, που είναι διεκδικήτρια του τίτλου, ο Φετφατζίδης σχολίασε, κάνοντας λόγο για το κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να διεκδικήσουν τη νίκη: “Και μόνο που πηγαίνουμε να αγωνιστούμε κόντρα στην ΑΕΚ σε ένα τέτοιο γήπεδο, είναι ξεχωριστό κίνητρο. Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, γιατί ενδιαφέρον βαθμολογικό δεν υφίσταται πλέον για εμάς. Επομένως, θα παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο μας. Θα αγωνιστούμε απέναντι στην ΑΕΚ για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη”.

Αναφορικά με το γεγονός ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, καθώς έχουν κοντραριστεί ήδη τέσσερις φορές αυτή τη σεζόν, ο Φετφατζίδης είπε: “Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματά της, γιατί έχουμε αγωνιστεί πολλές φορές εναντίον της αυτή τη σεζόν. Μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, όπως κάναμε κι άλλες φορές στη σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.