ΑΕΚ: «Πάνοπλη» στο ντέρμπι, σενάρια για Πινέδα

Ο Αλεξάντερ Κάλενς επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Περουβιανός αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του και επέστρεψε στην Ελλάδα. Την Παρασκευή μπήκε στις προπονήσεις στα Σπάτα και τέθηκε στη διάθεση του Αργεντινού τεχνικού για το ματς της «Αγιά Σοφιάς». Ο προπονητής της Ένωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

Την ίδια στιγμή, μεξικανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μοντερέι θέλει να εντάξει τον Ορμπελίν Πινέδα στο ρόστερ της. Μάλιστα, οι Μεξικανοί υποστηρίζουν στα δημοσιεύματά τους, πως είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ, για την αγορά του 28χρονου μέσου. Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγκα βρέθηκε στην Ελλάδα και φέρεται να είχε συνάντηση με τον Πινέδα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα και θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.