Ολυμπιακός: Θέμα ημερών οι υπογραφές με Μεντιλίμπαρ – Το μυαλό στην ΑΕΚ

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την ανανέωση της συνεργασίας τους είναι δεδομένη και πολύ σύντομα θα πάρει επίσημη μορφή.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ανεξάρτητα από την κατάληξη της φετινής σεζόν. Άλλωστε οι «ερυθρόλευκοι» βλέπουν στο πρόσωπο του Ισπανού προπονητή τον ιδανικό άνθρωπο για να «χτίσει» την ομάδα της επόμενης περιόδου. Έτσι, πολύ σύντομα οι συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένη στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs. Ένα παιχνίδι που για τους Πειραιώτες είναι must αν θέλουν να συνεχίσουν να ελπίζουν για τον τίτλο.

Στα θετικά για τον  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι η επάνοδος των Ροντινέι και Τσικίνιο, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η επιστροφή του Ζέλσον στην αγωνιστική δράση, σε αντίθεση με τον Αλεξανδρόπουλο, που η περίπτωση του μοιάζει πιο δύσκολη, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Όπως και να ‘χει τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις του Ολυμπιακού, όπου ο Ισπανός προπονητής θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για να πάρει τις αποφάσεις του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.