ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-1: Χαμένοι βαθμοί στους «Ζωσιμάδες» (highlights)

Η σπουδαία εμφάνιση του ΠΑΣ, έπεσε πάνω στο τοίχος του που έχτισε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ο ΠΑΣ υποδέχτηκε στους «ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο και σε περίπτωση νίκης ανεβαίνει στην 11η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες στην όγδοη, δεν απειλούν τον έβδομο Αστέρα.

Αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς μπήκαν οι Ηπειρώτες στο ματς, πιέζοντας από νωρίς τους παίκτες του Σάσα Ίλιτς. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 13΄ όταν από κόρνερ, το όμορφο σουτ του Κάρλες Σόρια πέρασε λίγο έξω. Εννέα λεπτά αργότερα ο Νταν Ριένστρα προειδοποίησε «σημαδεύοντας» το δοκάρι του Τσιντώτα. Στο 37΄ όμως ο Κόντε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσακμάκη, έδωσε στον κατάλληλο χρόνο στον Ριένστρα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη, οι Περιστεριώτες, σα να αφυπνίστηκαν και με τον Αντζιέλσκι που τροφοδοτήθηκε από τον Τζοβάρα, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 58΄ στην πρώτη τους τελική στην εστία. Ότι χτίζανε 20΄ στο δεύτερο ημίχρονο όμως η κόκκινη του Κιβρακίδη πήγε να τα πετάξει στα σκουπίδια και παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, χάσανε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Οι συνθέσεις

Πας Γιάννινα: (Γρηγορίου), Σούλης, Μπακαδήμας, Παντελάκης (Σομποτσίνσκι 42΄), Καραχάλιος, Κιάκος, Ριένστρα (Μπαπτίστ Λεό 79΄), Τζίνο (Ροσάλες 68΄), Τουτού (Ντεμίρ 46΄),Ροσέρο (Παμλίδης 68΄), Σόρια, Κόντε

Ατρόμητος: (Ίλιτς), Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Κουντέ, Γκονζάλες, Κουέν (Φριντγιόνσον 80΄), Ντίρξ (Τζοβάρας 56΄), Αντζιέλσκι (Βέργος 80΄), Καμαρά (Τριμμάτης 75΄)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.