Bόλος-ΟΦΗ 3-1: Βαθμολογική «ανάσα» με ανατροπή! (videos)

Με αυτογκόλ του Βούρου ισοφάρισε ο Βόλος σε 1-1, δυο ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βόλος νίκησε με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League και ξέφυγε με διαφορά τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα και δυο από την Κηφησιά (3-3 με τον Αστέρα στην Τρίπολη), έχοντας όμως και έναν αγώνα περισσότερο από την ομάδα της Ηπείρου που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στις 19.00.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ολική ανατροπή στο σκορ, μετά το γκολ του Λάρσον και στο δεύτερο ημίχρονο, με αντεπιθέσεις και έχοντας διασφαλίσει την άμυνα τους, έφτασαν στην πολύτιμη νίκη, ενόψει των play outs και στην διεκδίκηση παραμονής στην κατηγορία.

«Φλύαρος» ο ΟΦΗ στην επίθεση του και χωρίς να έχει αποτελεσματικότητα. Ο Βόλος έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ παρέμεινε στους 24.

O ΟΦΗ προηγήθηκε στο 13΄ και ύστερα από τα δέκα πρώτα λεπτά του αγώνα που ήταν αναγνωριστικά και από τις δυο ομάδες. Ο Λάρσον έγινε παραλήπτης της μπάλας, μετά από συνεργασία των Μπακού και Μεγιάδο και με πλασέ…καμπύλης, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλχο που προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά η ακρίβεια του σκόρερ ήταν απόλυτη.

To 0-1

Η ισοφάριση του Βόλου, ήρθε από αυτογκόλ του Πραξιτέλη Βούρου στο 31′. Από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Ντε Κάμπς, ο οποίος σούραρε δυνατά και από το σώμα του Βούρου, άλλαξε πορεία και αιφνιδίασε τον Μπάουμαν που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Το 1-1

Στο 51′ ο Μεγιάδο απείλησε με κεφαλιά για δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων που είχαν συνεργασίες και καλή κυκλοφορία, ενώ ο Βόλος γινόταν επικίνδυνος μόνο από αντεπιθέσεις και η τακτική του αποδείχτηκε νικηφόρα.

Στο 61′, από την εκτέλεση φάουλ, ο Σιέλης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία των αμυντικών του ΟΦΗ και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα του σκορ στην ομάδα του και εννέα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι “σφράγισαν” την ανατροπή τους. Πλάγιο άουτ από τα δεξιά, ο Μπερτόγλιο πήρε την μπάλα, έκανε ντρίπλα στον Βούρο και με συρτό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ για το 3-1 στην αναμέτρηση. 

To 2-1

To 3-1

ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65′ Λούνα), Τρουιγιέ (46′ Μπερτόγλιο), Κόμπα (90+3′ Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Αμπάντα, Βούρος, Λουκάο, Γκλάζερ (67′ Γκαγέγκος), Μεγιάδο (73′ Αποστολάκης), Μπακού, Νέιρα (41′ Χιμένεθ), Ριέρα (67′ Μοσκέρα), Φελίπε (73′ Ισέκα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.