Ιατρικό σεμινάριο στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ (video)

Η ΑΕΚ και ο γιατρός της Χάρης Λάλος συμμετείχαν σε ιατρικό σεμινάριο που δημιούργησε η UEFA σε συνεργασία με το European Resuscitation Council με όνομα «Get trained lives».

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα χρήσιμο για όλους τους ανθρώπους σεμινάριο είχαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Με βίντεο που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ μέλη της ομάδας παρακολουθούν άτομα της ομάδας του ΕΚΑΒ να επιχειρούν να σώσουν έναν άνθρωπο με τον τρόπο της απλής θωρακικής συμπίεσης στα πρώτα λεπτά μιας καρδιακής ανακοπής που μπορεί να σώσει έναν άνθρωπο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“H ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε μέσω του γιατρού της ομάδας κ. Χάρη Λάλου σε ιατρικό σεμινάριο του προγράμματος που έχει εκπονήσει η UEFA, σε συνεργασία με το European Resuscitation Council και ονομάζεται «Get trained lives».

Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία της ΠΑΕ δημιουργήθηκε το σχετικό βίντεο, με τη συμμετοχή των μελών του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και την έμπρακτη υποστήριξη του ΕΚΑΒ, το οποίο έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, προκειμένου να γίνει ευρύτερα γνωστός ο τρόπος με τον οποίο μια απλή θωρακική συμπίεση στα πρώτα λεπτά μιας καρδιακής ανακοπής μπορεί να σώσει έναν άνθρωπο.

Το βίντεο στάλθηκε από την ΑΕΚ στην UEFA και στο ECA (European Club Association) για την ενημέρωσή τους και την χρησιμοποίησή του από τους δύο κορυφαίους Οργανισμούς κατά την κρίση τους. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί το ΕΚΑΒ για την έμπρακτη υποστήριξη του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.