ΠΑΟΚ: Χωρίς Λύρατζη στις Σέρρες, οδεύει για Τρίπολη

Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (17/1) εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, καθώς αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν

Δίχως τους Λευτέρη Λύρατζη και Αντελίνο Βιεϊρίνια πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στις Σέρρες για τον αυριανό (17/1) αγώνα με τον Πανσερραϊκό, που είναι ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, εξ ου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή, ενώ ο Πορτογάλος αρχηγός του “Δικέφαλου” ακολούθησε και σήμερα (16/1) ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά.

Για τον Λύρατζη είναι γνωστό από μέρες ότι ο Αστέρας Τρίπολης ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ως δανεικό. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου το προηγούμενο διάστημα πάγωσε την παραχώρηση, καθώς ήθελε τον παίκτη ως εναλλακτική για το δεξιό άκρο της άμυνάς του. Πλέον, φαίνεται να συναινεί και ο προπονητής του “Δικέφαλου”, οπότε ο δανεισμός προχωράει.

Σε ό,τι αφορά στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου, η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη σήμερα (16/1) στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι στις Σέρρες, που αποτελούν οι εξής παίκτες: Ζίφκο Ζίφκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Αντρίγια Ζίφκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.