Ολυμπιακός: Έχασε τον… τζόκερ του!

Η απώλεια των Πειραιωτών και του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Χωρίς τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα παίξει τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός, μιας και ο πολύπειρος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στη νίκη επί της Κηφισιάς, η οποία ήρθε με δικό του γκολ!

Στο επεισοδιακό παιχνίδι της Κυριακής (14/01) με τα πολλά παράπονα των Πειραιωτών, ο Μαροκινός στάθηκε άτυχος και πλέον ο Κάρλος Καρβαλιάλ κάνει τα πλάνα του για τις επόμενες υποχρεώσεις του δίχως τον… τζόκερ του!

Όπως και χτες, ο πολύπειρος στράικερ είναι εκείνος που έχει δώσει τις δύο νίκες του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα από την στιγμή που ανέλαβε, με γκολ στις Σέρρες και στην Καισαριανή.

Κάτι που αναλύθηκε και σε προηγούμενο κείμενο, για το πώς ο 58χρονος έχει πανηγυρίσει τα εν Ελλάδι τρίποντά του.

«Στις Σέρρες ήταν εκείνος που σκόραρε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό (1-0) ερχόμενος από τον πάγκο  και κόντρα στην Κηφισιά (3-2) έκανε ακριβώς το ίδιο! Μοναδική διαφορά ότι στις 18 Δεκεμβρίου χρειάστηκε μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ απόψε 20, που θα ήταν και πάλι τέσσερα, αν είχε μετρήσει εκείνο που «ακυρώθηκε» από τον VAR…», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο θέμα.

Πλέον και με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία του κόντρα σε Παναθηναϊκό (Κύπελλο, 17/01), Άρη (21/01), ΠΑΣ Γιάννινα (28/01) και Παναθηναϊκό (Πρωτάθλημα, 04/02), οι «ερυθρόλευκοι» και ο Καρβαλιάλ πρέπει να βρουν νέους πόλους για να πάρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Αλλιώς η απώλεια του Ελ Αραμπί για τον Πορτογάλο θα αποδειχτεί κομβική, παρά το γεγονός πως εκείνος στις 3 Φεβρουαρίου θα κλείσει τα 37 του χρόνια! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην 5η θέση όλων των εποχών στη λίστα με τους κορυφαίους γκολτζήδες του Ολυμπιακου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.