Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 4-2: Άδειο γήπεδο, «γεμάτο» ματς! (highlights)

Η Κηφισιά στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Νίλσεν, νίκησε τον ΠΑΣ μετά από επικό παιχνίδι (ειδικά στο α' μέρος) και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 10 αγώνες. Χωρίς νίκη 13 ματς οι ουραγοί Ηπειρώτες, που τελείωσαν με δέκα λόγω αποβολής του Γκάρο!

Στην Καισαριανή οι εξέδρες ήταν άδειες, αλλά το ματς ήταν «γεμάτο», ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου επιτεύχθηκαν πέντε γκολ από τις δύο ομάδες.

Πιο ψύχραιμη και αποτελεσματική η Κηφισιά, με κορυφαίους τους Σάντος και Οζέγκοβιτς, άφησε μόνο του στην τελευταία θέση τον ΠΑΣ, με τον Δανό τεχνικό να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τα αρχικά πλάνα

Η Κηφισιά ξεκίνησε με 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Αναγνωστόπουλος, στην άμυνα οι Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ και Παρράς. Αμυντικά χαφ οι Παπασάββας και Κωνσταντακόπουλος, στα πλάγια οι Σάντος και Μπιφουμά, ο Ιπαλίμπο πίσω από τον Οζέγκοβιτς.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με 4-3-3. Τερματοφύλακας ο Κλέιμαν, τετράδα στην άμυνα οι Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε και Τσαούσης, στο κέντρο οι Καραχάλιος, Ρίνστρα και Τζίνο, μπροστά οι Ροσέρο, Παμλίδης και Μπατίστ.

Αγγλικό σκορ, απούσες οι άμυνες!

Απίστευτο το πρώτο ημίχρονο, με πέντε γκολ και την Κηφισιά να προηγείται 3-2!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι, με τον Ματέους Σάντος να κάνει ό, τι θέλει από δεξιά.

Στο 4′, μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον άξονα για τον Κωνσταντακόπουλο, που αστόχησε.

Δύο λεπτά αργότερα όμως, μετά από νέα επέλαση του Σάντος και «γλυκιά» σέντρα, ο ανενόχλητος Οζέγκοβιτς πέτυχε το πρώτο γκολ της εποχής Νίλσεν, με κοντινή κεφαλιά.

Ο ΠΑΣ απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 10′, με τον Παμλίδη να βρίσκει κάθετα τον Ροσέρο, αυτόν να αποφεύγει τον Μασούρα και να πλασάρει κάτω από τα πόδια τον Αναγνωστόπουλο για την ισοφάριση!

Στην αμέσως επόμενη φάση, η ομάδα των Β. Προαστίων μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ: ο Κωνσταντακόπουλος έδωσε κάθετα για τον τρομερό Σάντος μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε ωραία κίνηση και με αριστερό συρτό σουτ έγραψε το 2-1.

Ο ΠΑΣ πήρε τα ηνία στη συνέχεια και ισοφάρισε ξανά στο 23′, έπειτα από στατική φάση. Συγκεκριμένα, ο Τσαούσης, εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Παντελάκης έκανε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Αναγνωστόπουλος την είδε να καταλήγει στα δίχτυα!

Το…φεστιβάλ των γκολ όμως δεν έμελλε να σταματήσει εκεί, καθώς στο 34′, η Κηφισιά πήρε για τρίτη φορά προβάδισμα, όταν ο Μπιφουμά εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Λαντρ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με το «μυτάκι» έκανε το 3-2!

Οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν στο 43′ να κάνουν και το 4-2, όταν ο Βαφέας με εκπληκτικό σουτ από δεξιά στην περιοχή, ανάγκασε τον Κλέιμαν σε καλή επέμβαση.

Με δέκα ο ΠΑΣ, το «κλείδωσε» ο Οζέγκοβιτς!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε σε παρόμοιους ρυθμούς με το α’, αλλά χωρίς την ίδια ευστοχία από τις δύο ομάδες.

Στο 53′, έγινε από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα σε δευτερόλεπτα. Αρχικά ο Γκάρο (που είχε μπει ως αλλαγή στο β’), έπιασε σουτ από καλή θέση, όμως ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε εύκολα.


Αμέσως η Κηφισιά βγήκε μπροστά, ο Οζέγκοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, όμως δεν μπόρεσε να «σκάψει» τον Κλέιμαν.

Δύο λεπτά αργότερα, η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Μπιφουμά να τροφοδοτεί από αριστερά τον Σάντος, αλλά τον Βραζιλιάνο να αστοχεί με κεφαλιά.

Ο Στάικος, έριξε στο ματς τον Κόντε αντί του Μπατίστ και ο Ισπανός παραλίγο να έχει άμεση επίδραση στο ματς, καθώς στο 65′ βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή μετά από σέντρα, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο και ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε.

Στο 77′, οι αριθμητικές ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, με τον Γκάρο να βλέπει δεύτερη κίτρινη για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Τετέη, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε έστω και με δέκα για την ισοφάριση, στο 90′ όμως η Κηφισιά βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κωνσταντακόπουλος βρήκε τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος κοντρόλαρε, πλάσαρε εύστοχα και έκανε το 4-2, με το γκολ να κατακυρώνεται μετά και το «πράσινο φως» από τον VAR!

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 4-2

Stoiximan Super League 2023-24, 14η Αγωνιστική, Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής

Γκολ: 6′, 90′ Οζέγκοβιτς, 11′ Σάντος, 35′ Λαντρ – 10′ Ροσέρο, 23′ Παντελάκης
Κίτρινες: Σάντος, Παρράς, Παπασάββας – Καραχάλιος, Παντελάκης, Τσαούσης
Κόκκινες: 77′ Γκάρο (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Γκορτσίλας
Βοηθοί: Στεφανής, Νίκζας
Κηφισιά (Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Παρράς (46′ Γκόμπελιτς) – Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος (90+2′ Ίλιεφ) – Σάντος (66′ Τετέη), Ιπαλίμπο (84′ Μποτία), Μπιφουμά (66′ Αντερέγκεν) – Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης – Καραχάλιος, Ρίνστρα (46′ Γκάρο), Τζίνο – Ροσέρο, Παμλίδης, Μπατίστ (64′ Κόντε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.