ΠΑΟΚ: Ντόμινο με Σβιατσένκο, Ινγκασον, Έκονγκ-Το πενταετές συμβόλαιο της Μίντιλαντ

Η αποχώρηση του Σβιατσένκο από τη Μίντιλαντ για το MLS έβγαλε την ομάδα της Δανίας στην αγορά και ο Ινγκασον ήταν ένας από τους “κορυφαίους στόχους” αναφέρουν στη Δανία

Τα δημοσιεύματα στη Δανία επιβεβαιώνουν και αυτά με τη σειρά τους το ότι η πρόταση της Μίντιλαντ προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ινγκασον είναι μεταξύ 3.500.000 με 4.000.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Στον παίκτη, η Μίντιλαντ δίνει 5ετές συμβόλαιο καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν ένας από τους “κορυφαίους στόχους” . 

Η Μίντιλαντ εδώ και καιρό βγήκε στην αγορά για να βρει κεντρικό αμυντικό και φαίνεται πως υπάρχει ένα… ντόμινο που φέρνει τη μία εξέλιξη μετά την άλλη στη μετεγγραφή του Ινγκασον στη Μίντιλαντ. 

Τον προηγούμενο Μάρτιο, ο 31χρονος Δανός κεντρικός αμυντικός, Έρικ Σβιατσένκο αποχώρησε από τη Μίντιλαντ και συνεχίζει την καριέρα του στο MLS και στην Ντιναμό Χιούστον.

Ο Σβιατσένκο είναι ένας παίκτης που είχε συνδεθεί με τη Μίντιλαντ. Ηταν στην ομάδα από 14 χρόνων, από το 2006, έχοντας πάει όλα αυτά τα χρόνια μόνο για μια διετία (2016-2018) στη Σέλτικ. Με τη Μίντιλαντ πήρε  Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα.

Η αποχώρησή του έκανε τη Μίντιλαντ να ψάχνει κεντρικό αμυντικό με ηγετικά χαρακτηριστικά. Το αγωνιστικό προφίλ του Ινγκασον άρεσε πολύ στην ομάδα της Δανίας που ανέβασε την προσφορά της προς τον ΠΑΟΚ και έδωσε στον Ινγκασον πενταετές συμβόλαιο, με την υπόθεση να τρέχει και μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Βίλιαμ Έκονγκ, τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.