Γιοβάνοβιτς: «Θετικά τα γκολ που πετύχαμε, αλλά και τον χρόνο που δώσαμε στα παιδιά» (video)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί της Ρογκάσκα, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 την Ρογκάσκα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στα γκολ των «πρασίνων», αλλά και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

«Ξέραμε πως θα χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό, δεν κάναμε όσα θέλαμε λόγω και του αντιπάλου. Το παιχνίδι μας βοήθησε βέβαια, με την έννοια ότι έπρεπε να διασπάσουμε μία καλή άμυνα. Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε σε αυτή τη φάση. Το καλό ήταν τα γκολ που πετύχαμε αλλά και το ότι δώσαμε χρόνο τόσο στα παιδιά, αλλά όσο και στους διεθνείς που γύρισαν.

Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες το πρόγραμμα της UEFA για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Θα χρειαστεί διαχείριση. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε, τόσο αφορά τα παιδιά που ήταν μαζί μας αλλά όσο και αυτούς που δεν ξεκουράστηκαν πολύ γιατί έπαιζαν με τις εθνικές, είναι μία σημαντική παράμετρος για όλους, εμείς βλέπουμε τα προκριματικά που είναι σημαντικά. Θέλουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση», ισχυρίστηκε ο Σέρβος προπονητής μετά την λήξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.