Άρης: Επιστροφή με new entries και φιλικό εν όψει

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν από αύριο (27/6) ξανά στις προπονήσεις, με τους Χουτεσιώτη και Χρυσόπουλο να εντάσσονται σε αυτές - Το ερχόμενο Σάββατο (1/7) στη Βουλγαρία οι "κίτρινοι" και την επομένη (2/7) νέο φιλικό, με την Μπότεφ

Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή (26/6) για τους παίκτες του Άρη, μετά την επιστροφή τους χθες από το Ισραήλ και τα δύο φιλικά που έδωσαν εκεί (21 και 24/6) με τη Μακάμπι Χάιφα. Οι “κίτρινοι” μπαίνουν από αύριο ξανά σε ρυθμό προπονήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, με τους Λευτέρη Χουτεσιώτη και Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο να εντάσσονται στο πρόγραμμα και τον Γιακούμπ Μπράμπετς να καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη και να περνά ιατρικές εξετάσεις. Το ερχόμενο Σάββατο (1/7) η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, όπου την Κυριακή (2/7) θα αντιμετωπίσει στο τρίτο της καλοκαιρινό φιλικό την Μπότεφ.

Η σχετική σημερινή ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την επιστροφή των “κίτρινων” στις προπονήσεις και την ένταξη των Χουτεσιώτη και Χρυσόπουλου σε αυτές αναφέρει:

“Η αποστολή της ομάδας μας επέστρεψε χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

Από αύριο επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας, με διπλές, καθημερινές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στην προετοιμασία εντάσσονται από αύριο ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο Κώστας Χρυσόπουλος.

Αύριο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος την Τετάρτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει κι αυτός στους ρυθμούς της προετοιμασίας”.

Σε ό,τι αφορά στην αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία και το φιλικό εκεί με την Μπότεφ, η “κίτρινη” ΠΑΕ αναφέρει:

“Το ερχόμενο Σάββατο (01/07) η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 20:00, ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την Botev Plovdiv στο «Hristo Botev Stadium». Το φιλικό παιχνίδι γίνεται στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.