Ολυμπιακός: Ο Κορδόν κοιτάζει στόπερ της Εσπανιόλ

Τον αρχηγό της Εσπανιόλ, Λεάντρο Καμπρέρα που αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας έχει βάλει ψηλά στην ατζέντα του ο Αντόνιο Κορδόν.

Η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε, τα έσοδα θα είναι κατά πολύ μειωμένα και οι Καταλανοί ήδη επεξεργάζονται λύσεις για να απαλλαχθούν από μεγάλα συμβόλαια. Ένα τέτοιο είναι του Λεάντρο Καμπρέρα, ο οποίος έχει μεγάλο συμβόλαιο και ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ θα του κοστίσει μείωση κατά 50%.

Ο Αντόνιο Κορδόν γνωρίζει πολύ καλά τον κεντρικό αμυντικό της Καταλανικής ομάδας και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί τον έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ που αποκτήθηκε για 9 εκατ. ευρώ από την Χετάφε θα μπορούσε να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απλά θα πρέπει να καλύψει το συμβόλαιο του Ουρουγουανού χωρίς να καταβάλλει κάποια χρήματα στην Εσπανιόλ. Αυτός είναι ένας από τους όρους που υπάρχει στο συμβόλαιο του Καμπρέρα στην περίπτωση που οι Καταλανοί υποβιβάζονταν.

Ο Κορδόν έχει ψηλά στη λίστα τον Καμπρέρα για τον οποίο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες για την απόκτησή του, δουλεύει την πιθανή απόκτησή του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και απομένει φυσικά και η συγκατάθεση του νέου προπονητή για να προχωρήσει περεταίρω η υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.