Ολυμπιακός: Το φινάλε στη La Liga φέρνει ντόμινο εξελίξεων!

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή. Πως επηρεάζεται η υπόθεση απ' την ολοκλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει χωρίς κεφαλή στον προπονητικό θώκο, μετά το τέλος του πρωταθλήματος και όλες τις σημαντικές εκκρεμότητες τις διαχειρίζεται πλέον ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Αντόνιο Κορδόν. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξετάσει μια σειρά ονομάτων απ’ την ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά και ο Κορδόν έχει καταλήξει στον εκλεκτό της επόμενης ημέρας των Πειραιωτών. Να θυμίσουμε πως ο 59χρονος μάνατζερ είναι άριστος γνώστης της ισπανικής λίγκας, ενώ διαθέτει άμεσους διαύλους επικοινωνίας με όλους τους προπονητές της La Liga. Η χθεσινή ολοκλήρωση του μαραθωνίου του ισπανικού πρωταθλήματος -που παρακολουθήσατε ζωντανά απ’ τα κανάλια Novasports-, αποτελεί ίσως το πιο κρίσιμο κομμάτι του παζλ των εξελίξεων σχετικά με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η Ράγιο του Άντονι Ιραόλα

Τα συμβόλαια που βρίσκονται στον “αέρα” αυτή τη στιγμή είναι εκείνα του Πέπε Μπορδαλάς της Χετάφε (15η, 42β.), του Σέρχιο της Κάντιθ (14η, 42β.), του Ρούμπι της Αλμερία (17η, 41 β.), του Άντονι Ιραόλα της Ράγιο Βαγεκάνο (11η, 48 β.), του Ρούμπεν Μπαράχα της Βαλένθια (16η, 42 β.) και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίβαρ της Σεβίλλης (12η, 49 β. και νικήτρια του Europa League). Αν εξαιρέσουμε τον Μπαράχα και τον Μεντιλίβαρ, οι οποίοι προσλήφθηκαν πρόσφατα και έφεραν εις πέρας τις αποστολές τους με επιτυχία, οι υπόλοιποι έχουν ολοκληρώσει μεσόκυκλους επιτυχιών και αποτυχιών στις ομάδες τους. Το πιο σημαντικό όνομα εξ΄αυτών είναι του Άντονι Ιραόλα, ο οποίος κατάφερε να διατηρήσει τoυς “Φρανχιρόχος” στην κατηγορία με σχετική άνεση. Από εκεί και πέρα οι Μπορδαλάς, Σέρχιο και Ρούμπι έζησαν ένα πρωτάθλημα μεγάλων συγκινήσεων και “ψήθηκαν” σε πολύ δύσκολες συνθήκες καταφέρνοντας να χαρίσουν στις ομάδες τους το εισιτήριο συμμετοχής στη La Liga της επόμενης περιόδου.

Συγκλονιστική παραμονή για την Αλμερία του Ρούμπι μετά το 3-3 με την Εσπανιόλ!

Ο Αντόνιο Κορδόν γνωρίζει πολύ καλά απ’ το πέρασμα του απ’ την Μπέτις τον 53χρονο Ρούμπι, ενώ τρέφει εκτίμηση για τον 40χρονο Άντονι Ιραόλα, ως τον πλέον φέρεμπι της παραπάνω λίστας. Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού τα επόμενα 24ωρα θα έχει ολοκληρώσει και τυπικά το θέμα του νέου προπονητή των Πειραιωτών, ο οποίος θα πρέπει να πιάσει άμεσα δουλειά και να τρέξει τις εξελίξεις σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα και την προετοιμασία της ομάδας εν όψει των πρώτων φιλικών και επίσημων αναμετρήσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.