Θέλει να… κλέψει παίκτη από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς (vids)

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά και περισσότερο από όλα αυτή του Ολυμπιακού.

Ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μπορεί να μην κατάφερε να συνεργαστεί με τον Μπακαμπού, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν παρακολούθησε τα… κατορθώματα του Κονγκολέζου επιθετικού στη φετινή Super League. 

Ο 32χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και συγκέντρωσε πάνω του πολλά βλέμματα από το εξωτερικό. Ένα από αυτά είναι και του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει σημειώσει στη λίστα του το όνομα του Μπακαμπού. 

Ο τελευταίος γνωρίζει πως αυτή είναι η ευκαιρία για το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει περίπου 1,2 εκ ευρώ το χρόνο με πολλά μπόνους, ωστόσο το όνομα του Κονγκολέζου έχει γραφτεί τον τελευταίο καιρό τόσο στην Ιταλία, όσο και την Τουρκία, ενώ τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του. 

Οι μέχρι τώρα επιλογές του Μπακαμπού έχουν δείξει πως είναι παίκτης που του αρέσει να δοκιμάζει νέες λίγκες στην καριέρα του. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία, Κίνα, Τουρκία, Ελλάδα. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο επόμενος προορισμός να είναι και το Κατάρ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Αλ Γκαράφα και ο Πέδρο Μαρτίνς να πείσουν τον 32χρονο άσο να αρνηθεί τις προτάσεις που έχει από τις ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Ολυμπιακός…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.