Ολυμπιακός: Περιζήτητος στην Serie A ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League και παρά την άσχημη πορεία του Ολυμπιακού ο Κονγκολέζος επιθετικός έχει αριθμούς που δεν περνούν απαρατήρητοι.

Το συμβόλαιο του Σεντρίκ Μπακαμπού με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Κονγκολέζος επιθετικός εξετάζεται από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναμφισβήτητα ο Μπακαμπού έχει κάνει εξαιρετική χρονιά σε ατομικό επίπεδο με τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα να τον έχουν φέρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Super League όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός εννοείται πως θα ήθελε να φτάσει σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σεντρίκ Μπακαμπού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει έτοιμη πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων (2+1) με διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του.

Την περίπτωσή του πάντως εξετάζουν διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς όπως είχε αποκαλύψε η «Equipe», ισπανικές και γερμανικές ομάδες τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, ενώ την Πέμπτη κυκλοφόρησε δημοσίευμα από Ιταλία.

Όπως αναφέρει το «violanews.com» που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Φιορεντίνα, ο Μπακαμπού βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Φλωρεντίας, αλλά και της Αταλάντα!

Το τι ακριβώς ισχύει και που θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν ο Μπακαμπού είναι κάτι που θα μάθουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και όχι μόνο…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.