Ολυμπιακός: “Ο Κορδόν φέρνει τον Κρέσπο”

Στην Ισπανία δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη την έλευση του Ερνάν Κρέσπο στον Ολυμπιακό, ως συνέχεια της πρόσληψης του Αντόνιο Κορδόν ως τεχνικού διευθυντή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα απ’ την ανακοίνωση του Αντόνιο Κορδόν ως τεχνικού διευθυντή του συλλόγου και ως εκ τούτου αναμένονται άμεσα εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά μέτωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Προτεραιότητα αποτελεί η πρόσληψη προπονητή και σημερινό δημοσίευμα απ’΄την Ισπανία και συγκεκριμένα απ’ την “eldesmarque“, κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις με τον Ερνάν Κρέσπο για τη συγκεκριμένη θέση.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως το εγχείρημα που αναλαμβάνει ο Κορδόν έχει ως προπονητή τον Κρέσπο. Ο Αργεντινός κόουτς θα ολοκληρώσει εντός ολίγων ημερών τη συνεργασία του με την Αλ – Ντουχαϊλ και αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του. Οι “σειρήνες” του Ολυμπιακού έχουν ηχήσει εδώ και αρκετές ημέρες και ο 47χρονος πρώην Ισπανός “μπομπέρ” την εξέτασε ενδελεχώς μαζί με άλλες που είχαν φτάσει στον μάνατζερ του. Μάλιστα σε συνέντευξη του σε ελληνικό μέσο είχε αναφέρει πως δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο ν’ αναλάβει τους Πειραιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.