Μπράτσος: «Μπορούμε να χαλάσουμε τη φιέστα»

Ο Κώστας Μπράτσος δήλωσε πως ο Βόλος ΝΠΣ μπορεί να χαλάσει τη φιέστα της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν. Ο Μπράτσος μίλησε στο «Metropolis».

Αρχικά, δήλωσε για το τέλος της σεζόν: «Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής. Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθ’ όλη τη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο».

Στη συνέχεια μίλησε για το ματς με την ΑΕΚ: «Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές. Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενός και τρίτον να είμαστε τυχεροί. Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δε συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας».

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής μίλησε και για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες πρωταθλητισμού, που βγήκαν από τον στόχο τους πολύ νωρίς. Τώρα διεκδικούν το καλύτερο δυνατό. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και την έδρα. Αν ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλευτεί την έδρα του μπορεί να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα έχει… τακτική. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν οι θεατές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.