Αστέρας Τρίπολης: Ακ. Μάντζιος “Αυτός είναι ο στόχος μας για τα υπόλοιπα παιχνίδια” (vid)


Απογοητευμένος από την ήττα του Αστέρα Τρίπολης στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος.

Ο 53χρονος τεχνικός των Αρκάδων ερωτηθείς για το αν μια ήττα που προέρχεται από αυτογκόλ προκαλεί μεγαλύτερη απογοήτευση σημείωσε: “Η ήττα είναι… ήττα. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δε μας αρέσει. Θεωρώ ότι δεχθήκαμε ένα γκολ νωρίς, καθώς δεν μπήκαμε καθόλου καλά – θα έλεγα – στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος, ήταν πιεστικός, έκανε το γκολ, άσχετα αν ήταν με αυτογκόλ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, θεωρώ ότι δεν ήταν ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, υπήρχε ένταση, θέλαμε κι οι δύο ομάδες να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε, κέρδισε ο Ιωνικός κι αυτό ήταν….”.

Ενώ για το αν όντως οι αγώνες αυτοί αξιοποιούνται από τους τεχνικούς των ομάδων ως και μια – τρόπον τινά – προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, δίνοντας χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές απάντησε: “Χρόνο έχουμε δώσει και στα παιδιά και πριν τα Play Out η αλήθεια είναι. Απλά θέλουμε να τελειώσουμε μια χρονιά η οποία δεν ήταν καλή για την ομάδα μας, θέλουμε να την τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται κι όσο πιο ψηλά. Αυτός είναι ο στόχος μας για τα υπόλοιπα παιχνίδια των Play Out” κι ολοκλήρωσε μιλώντας στην Cosmote tv.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.