Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: Οι Περιστεριώτες δεν ”καίγονταν”, όμως πλήγωσαν τους γηπεδούχους (hls)

Ισόπαλο έληξε το ματς με τον Λεβαδειακό να μην καταφέρνει να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να χάνει ευκαιρία για τρίποντο - ''χρυσάφι''.

Το Λεβαδειακός – Ατρόμητος δεν έβγαλε νικητή με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από μία φορά. Σκόρερ οι Βινίσιους και Κιάρτανσον με τους Βοιωτούς να μένουν απογοητευμένοι από το τελικό 1-1.

Ο Λεβαδειακός υποδέχθηκε τον Ατρόμητο με σκοπό να πιάσει το νήμα από εκεί που το είχε αφήσει, καθώς στους δύο διαδοχικούς αγώνες κόντρα στον ΟΦΗ είχε μαζέψει 4 πόντους οι οποίοι μπορεί να αποδειχθούν υπερπολύτιμοι. Η ομάδα του Περιστερίου μπορεί να απέτυχε στον βασικό στόχο της, να είναι στα playoffs αλλά έδειξε από νωρίς ότι δεν μπήκε στα πλέι άουτ για να… βγάλει την υποχρέωση. Κέρδισε 2-0 τον Ιωνικό και έστειλε μήνυμα πως δεν αστειεύεται.

Ματς με X-Factor τον… αέρα


Στο πρώτο ημίχρονο φανερώθηκε ότι θα υπάρξει ένας απρόσμενος παράγοντας που θα καθορίσει πολλά. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον αέρα του οποίου η τροχιά ταλαιπωρούσε κυρίως τον Ατρόμητο. Ο άνεμος επηρέασε και τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων με τον πάγκο του Λεβαδειακού να δίνει εντολή οι παίκτες να μην σηκώνουν την μπάλα. Ο Κρις Κόλμαν από την πλευρά του δυσανασχετούσε με όσα έβλεπε ότι δεν μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του λόγω αυτής της συνθήκης. Ο αέρας υποχώρησε στο δεύτερο 45λεπτο διευκολύνοντας τους ποδοσφαιριστές.

Μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε αποφασιστικά, επέβαλε το ρυθμό της και πατούσε με μεγάλη συχνότητα το τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Το πρώτο τέταρτο δεν είχε τη μεγάλη στιγμή με τον Ατρόμητο να εγκλωβίζεται στο δικό του μισό. Στο 16′ ο Λεβαδειακός παραπονέθηκε για πέναλτι με τον Φωτιά να δείχνει «παίζετε». Από εκείνη την φάση και μετά το… φύλλο γύρισε και η ομάδα του Κρις Κόλμαν πήρε τα ηνία του αγώνα.

Στο 18ο λεπτό ένα σουτ του Έντερ πέρασε εκτός εστίας χωρίς να απειληθεί ο Γκροφ. Στο 24′ ο Ρομπάιγ κουβάλησε την μπάλα από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη με τον Τσάπρα να διώχνει σε κόρνερ σε επικίνδυνο γύρισμα του Γάλλου εξτρέμ. Ο Ατρόμητος συνέχισε να δημιουργεί καταστάσεις, με τον Κλωναρίδη στο 26′ να κάνει κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ όμως ο Γκροφ ήταν σε ετοιμότητα. Στο 27′ ο Μαυρομμάτης έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε σε χέρι με την διαιτητική ομάδα να κρίνει πως δεν υπήρξε καμία παράβαση. Στο 33ο λεπτό ένα ευθύβολο σουτ του Γιαννιώτα σταμάτησε στον Γιαννιώτη ο οποίος έκανε μεγάλη απόκρουση. Αυτή η ευκαιρία έμελλε να είναι και η τελευταία του πρώτου ημιχρόνου.

Ρίσκαρε ο Πετράκης, είχε απάντηση ο Κόλμαν

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… ανακάτεμα της τράπουλας από τους προπονητές. Ο Πετράκης πέρασε στον αγώνα τους Νταμπό και Γερεμέγεφ και ο Κόλμαν τον Ροτάριου. Αυτό το ρίσκο που πήρε ο προπονητής του Λεβαδειακού αποτυπώθηκε στο 51′, όταν ο Γερεμέγεφ με σουτ τράνταξε το δοκάρι του Γιαννιώτη. Το πρώτο τέταρτο κύλησε ακριβώς όπως και αυτό του πρώτου 45λέπτου με τον Λεβαδειακό να κυκλοφορεί την μπάλα και να ψάχνει τα ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 61ο λεπτό ακόμη μια προσπάθεια του Έντερ πέρασε ανεκμετάλλευτη με τον Γκροφ να δηλώνει «παρών». Στο 68΄ οι δύο αλλαγές που έκανε ο Πετράκης συνεργάστηκαν με το κόρνερ του Νταμπό να καταλήγει στο κεφάλι του Γερεμέγεφ όμως η μπάλα πήγε στο εξωτερικό μέρος των διχτυών και το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε.

Τελικά, μετά από δύο λεπτά το 1-0 ήρθε. Ο Νταμπό εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά, ο Γιαννιώτης σάστισε και οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ. Στο 77΄ ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο 1-1 όταν ο Μαυρομμάτης πήρε το ριμπάουντ από επέμβαση του Γκροφ όμως η μπάλα έφυγε πολύ μακριά από τον στόχο. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν άσκησε έντονη πίεση για να ισοφαρίσει. Και το πέτυχε στο 80′ με τον Κιάρτανσον να σκοράρει σε άδεια εστία μιας και ο Γκροφ είχε εξουδετερωθεί. Ο Λεβαδειακός ήθελε το δεύτερο γκολ, όμως δεν τα κατάφερε.

Ταυτότητα αγώνα

2η αγωνιστική πλέι άουτ

Λεβαδειακός (Πετράκης): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Παναγιώτου (Γερεμέγεφ, 46′), Μεχία, Χάμοντ (Νταμπό, 46′), Νίκας, Γιαννιώτας (Σακό, 61΄), Σαχπεκίδης

Ατρόμητος (Κόμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ, Φριντγιόνσον (Οικονομίδης,69′) ,Κλωναρίδης (Ροτάριου, 46′), Τζαβίδας (Κωστόπουλος, 69′), Ρομπάιγ

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Τσαγκαράκης (Χανίων), AVAR: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),Κούλα Χασάν (Ξάνθης)

Τέταρτος: Τζήλος (Λάρισας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.