Πίτι: “Κάποιοι από την Κόστα Ρίκα ξέχασαν τον Νούνιες”

Κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κόστα Ρίκα άσκησε ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, με αφορμή τη μη κλήση του Κρίστοφερ Νούνιες στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Κόστα Ρίκα άσκησε ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, Πίτι, με αφορμή τη μη κλήση του Κρίστοφερ Νούνιες στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Μάλιστα ο Ισπανός ανέφερε ότι ο παίκτης… ξεχάστηκε από το τεχνικό τιμ της Κόστα Ρίκα και μίλησε για τη θέληση του παίκτη να εκπροσωπήσει τη χώρα του.

Οι δηλώσεις του Πίτι στο Noticias Repretel Costa Rica:

“Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει, χωρίς φόβο να παίξει ποδόσφαιρο, χωρίς φόβο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Έχει τεράστιες δυνατότητες στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για αυτό και είχε προτάσεις (3 ομάδες της Ελλάδας και δύο της Ισπανίας).

Ανανεώθηκε το καλοκαίρι με την ομάδα της Λαμίας το συμβόλαιο του όχι για να κόψουν τα φτερά στον ποδοσφαιριστή, αλλά για του προσφέρουν σιγουριά και σταθερότητα. Ο στόχος είναι να εξελιχθεί ο ποδοσφαιριστής, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί με το εθνόσημο ωστόσο το όνομα του ξεχάστηκε από το προπονητικό τιμ της εθνικής του.

Πραγματικά πονάω όχι γιατί νομίζω ότι είναι ενθουσιώδης, αλλά γιατί δουλεύει σκληρά και σκέφτεται συνεχώς την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα για να αποδείξει στον κόσμο της χώρας του το πόσο έχει βελτιωθεί .

Από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα για τη Λαμία βρέθηκε στην προεπιλογή αρκετές φορές ωστόσο καμία δεν συμπεριλήφθηκε στις τελικές κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.