Λουτσέσκου: “Στον Άρη ζούνε για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ!”

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου εξαπέλυσε μύδρους κατά των "κίτρινων", με αφορμή το ντέρμπι που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ έκανε λόγο για σύστημα, το οποίο ευνοεί τις ομάδες της Αθήνας

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μετέβη τη Δευτέρα (20/3) στη Ρουμανία, επ’ ευκαιρίας της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των αναμετρήσεων των Εθνικών ομάδων. Στο Βουκουρέστι τον υποδέχτηκαν συμπατριώτες του δημοσιογράφοι, στους οποίους παραχώρησε συνέντευξη. Στο πλαίσιο αυτής, όταν η συζήτηση πήγε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφενός εξαπέλυσε μύδρους κατά του Άρη, με αφορμή το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/3) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, και αφετέρου έκανε λόγο για σύστημα, το οποίο ευνοεί τις ομάδες της Αθήνας έναντι των “ασπρόμαυρων”.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα www.prosport.ro σε δημοσίευμα με τίτλο «Δεν μπορώ να μπω σε συζητήσεις τόσο χαμηλού επιπέδου»: “Ο Ρασβάν Λουτσέσκου βρίσκεται ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες στο επίκεντρο σκανδάλων μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα. Σε αυτό το διάστημα, ο 54χρονος Ρουμάνος τεχνικός κατηγορούσε πολύ συχνά τους διαιτητές των αγώνων που έπαιζε ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης κόντρα στους αντιπάλους, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά θυμωμένος με τον τρόπο που διεξάγονται οι σημαντικοί αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Πρόσφατα, στο ντέρμπι με τον Άρη Θεσσαλονίκης το βράδυ της Κυριακής, στο οποίο νίκησε ο ΠΑΟΚ στο αντίπαλο γήπεδο με σκορ 1-2, ο Ρασβάν Λουτσέσκου αποβλήθηκε μετά από σύγκρουση με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, ενώ τον πρόσβαλε και ο πρόεδρος του Άρη”.

Το δημοσίευμα περιλαμβάνει και τις δηλώσεις του Λουτσέσκου. Είπε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους: “Είναι μια τεταμένη περίοδος. Δεν μπορώ να μπω σε αυτές τις συζητήσεις χαμηλού επιπέδου. Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι πολύ περίπλοκο. Νομίζω ότι η Ελλάδα θα είχε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, που θα εκπροσωπούνταν καλύτερα στην Ευρώπη, αν δεν υπήρχε αυτή η υποκρισία και αυτά τα συστήματα, που ευνοούν τις ομάδες της Αθήνας. Εμείς από τη Θεσσαλονίκη πρέπει να είμαστε πάντα ψυχικά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε όλες τις απογοητεύσεις που συναντάμε στη διάρκεια μιας σεζόν. Πολλούς πόντους μας τους πήραν το VAR και οι διαιτητές”.

Και συνέχισε ο Λουτσέσκου: “Κανονικά, αν τα πράγματα ήταν φυσιολογικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πάθαμε και χειρότερα από αυτό, όμως, όταν μας έκλεψαν έναν τίτλο, αλλά κι ένα Κύπελλο. Αυτά συμβαίνουν πολύ συχνά και γίνονται πάντα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τα ματς στην Ελλάδα είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένα. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Αυτοί στον Άρη ζούνε μόνο για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ! Το γεγονός ότι προηγήθηκαν 1-0 και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα δημιούργησε μεγάλη απογοήτευση στους φιλάθλους και μετά άρχισαν να πετούν μπουκάλια και κάθε λογής πράγματα.

Υπήρξε και μια δική μου αντίδραση. Πήρα ένα ποτήρι και έκανα ότι το πέταξα προς την κερκίδα, χωρίς, όμως, να το πετάξω. Το VAR γνωστοποίησε ότι πέταξα κάτι και έτσι με απέβαλαν.

Η Αθήνα έχει δύναμη. Υπάρχει ένα σύστημα τριγύρω, το οποίο κατάφερε να μετατρέψει το VAR σε εργαλείο, που το χρησιμοποιούν ειδικά σε αγώνες που δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό. Όμως, όλες αυτές οι καταστάσεις μας ενδυναμώνουν και μας διευκολύνουν να ξεπεράσουμε τις απογοητεύσεις”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.