Ολυμπιακός: Που οδηγεί το “ντόμινο” Εμβιλά – Σαμασέκου

Οι προβληματισμοί του Μίτσελ και οι ευκαιρίες που εμφανίζονται πριν την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League. Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού με 6-0, η ψυχολογία των Πειραιωτών είναι σε καλά επίπεδα, ωστόσο ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει για τα προβλήματα τραυματισμών των παικτών του.

Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε μετά το ματς στους τραυματισμούς σημειώνοντας:

“Ο Χάμες εδώ και τρεις μέρες προπονείται μόνος του. Αύριο θα μπει με την ομάδα. Επομένως είναι σίγουρη η συμμετοχή του με την ΑΕΚ. Ο Εμβιλά δεν μπόρεσε να παίξει σήμερα. Έχουμε μπροστά μας οχτώ ημέρες και θα τον δούμε γιατί ο ίδιος θέλει να παίξει με την ΑΕΚ. Είναι ένας παίκτης με δύο σημαντικά χαρακτηριστικά. Πρώτον είναι πολύ δυνατός και δεύτερον είναι πολύ μεγάλη η δέσμευση του προς την ομάδα. Από τη στιγμή που θέλει να παίξει πιστεύω ότι θα βρεθεί σε αυτή τη θέση. Τώρα, όμως, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα για το ποιους θα βγάλω για να βάλω τον Χάμες και τον Εμβιλά. Σίγουρα ότι και να γίνει το λάθος θα είναι του προπονητή”.

Το “παλεύει” ο Εμβιλά. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Εμβιλά λοιπόν είναι ξεκάθαρο πως έχει βάλει τα δυνατά του για να είναι παρών στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εξ΄άλλου η ήττα με 3-0 για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας είχε στοιχίσει αρκετά στον Γάλλο μέσο και θέλει όσο τίποτα να λάβει μέρος στη νέα δοκιμασία του Ολυμπιακού στην “OPAP Arena”. Πάντως το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο σχετικά με τον Εμβιλά και το… ιατρικό ανακοινωθέν θ’ ανανεώνεται καθημερινά.

Πονάει ο Σαμασέκου, αλλά προλαβαίνει! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Τζατζέ Σαμασέκου είναι ο παίκτης ο οποίος είναι πρώτος στη λίστα πίσω απ’τον Εμβιλά, για να σταθεί δίπλα στον Ιν Μπομ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο μέσος απ’ το Μάλι αποκόμισε έναν ελαφρύ τραυματισμό στον αστράγαλο στο ματς με τους Βοιωτούς. Η αλήθεια είναι πως ο “Σάμα” υποτίμησε το χτύπημα και συνέχισε ν’ αγωνίζεται, ωστόσο η κατάσταση του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και ο Μίτσελ θα γνωρίζει άμεσα αν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Σαμασέκου είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα και θέλει να δώσει απαντήσεις στο μεγάλο ματς με την “Ένωση”, καθώς στο παιχνίδι κυπέλλου είχε πετύχει αυτογκόλ.

Περιμένει τη μεγάλη ευκαιρία ο Κασάμι. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Το σενάριο να μην έχει ο Μίτσελ κανέναν απ’ τους Εμβιλά και Σαμασέκου στη διάθεση του, συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ωστόσο έχει στο συρτάρι όλα τα σενάρια και σε περίπτωση που δεν πάρει το “οκ” των γιατρών, ο συνεργάτης του Ιν Μπομ στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός χαφ αγωνίστηκε για μισή ώρα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και μάλιστα έχασε μια σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, αλλά προφανώς δεν έχει ρυθμό, καθώς βρίσκεται στη “σκιά” των Εμβιλά, Ιν Μπομ και Σαμασέκου. Συνολικά έχει παίξει σε 8 ματς, ένα εξ’ αυτών μάλιστα ήταν του Ολυμπιακού Β’.

Ο 30χρονος πρόσφατα είχε ανεβάσει ανάρτηση στο instagram με τη λέξη “υπομονή”, φανερώνοντας την τωρινή πνευματική του κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.