Λεβαδειακός – Βόλος 0-3 : Νίκη για πλέϊ-οφ, ήττα ανησυχίας (hls)

Καλύτερος και προπάντων πιο αποτελεσματικός ο Βόλος νίκησε με σκορ 2-0 στη Λειβαδιά, επιστρέφοντας στις νίκες αλλά και εδραιώνοντας τη θέση του στην πρώτη εξάδα.

Με γκολ των Φελίπε Πιρές (61′), Ντέλετιτς (68′) και Κούτσια (90′) σαν το… κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας μετά από έξι αγωνιστικές, η ομάδα της Μαγνησίας νίκησε δίκαια έχοντας καλύτερες επιλογές στην άμυνα και περισσότερες επιλογές στην τελική προσπάθεια!

Σε σχήμα 3-4-3 οι Βοιωτοί όπως τους παρέταξε ο Γιασμίνκο Βέλιτς με τον Στογιάνοβιτς κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα οι Βήχος,Τζιμόπουλος, Βινίσιους. Στη μεσαία γραμμή Μεχία, Νταμπό, Παναγιώτου, Τσάπρας και προωθημένοι Λούα Λούα, Βρακάς, Γιερεμέγιερφ


O Κώστας Μπράτσος σε σχήμα 4-2-3-1 είχε τον Κλέϊμαν κάτω από τα γκολπόστ με τους Άλντο, Σι, Σιέλη και Εσκοβάλ στην άμυνα. Στον κάθετο άξονα της μεσαίας γραμμής οι Λούνα, Γκάγκι με τους Ντέλετιτς, Τσιρίνος, Φελίπε Πιρές πίσω από τον προωθημένο Κούτσια.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, προκαλώντας ανησυχίες στην εστία του Κλέϊμαν κυρίως στο πρώτο 20λεπτο. Στην συνέχεια η ομάδα της Μαγνησίας ισορρόπησε τα πράγματα με δραστήριους τους Ντέλετιτς και Τσιρίνος. Ο Αργεντίνος είχε δύο καλές ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο (28’, 29’) συμβάλλοντας στο να πάρει μέτρα στο γήπεδο η ομάδα του.
Στην επανάληψη, ο Βέλιτς προσπάθησε να ανεβάσει στο χώρο τους γηπεδούχους προκειμένου να διεκδικήσει κάτι παραπάνω όμως αυτό μάλλον τους εξέθεσε..
Οι φιλοξενούμενοι με περισσότερο πεδίο δράσης ελεύθερο δημιούργησαν και πέτυχαν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που όταν έμεινε πίσω στο σκορ, σαν να παρέδωσε… πνεύμα!
Στο 47’ ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βινίσιους επί του Φελίπε Πιρές αλλά μετά την παρέμβαση του VAR η απόφαση άλλαξε και το ματς συνεχίστηκε.
Για να φτάσουμε στο 62ο λεπτό, όταν οι Ντέλετιτς – Κούτσιας και Φελίπε Πιρές έφτιαξαν μια αντεπίθεση με τρεις πάσες σε 12 δευτερόλεπτα ώσπου η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα έπειτα από το πλασέ του Βραζιλιάνου που άνοιξε «λογαριασμό» στα Ελληνικά γήπεδα!
Έξι λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα του Άλχο, ο εκ των κορυφαίων του ματς Ντέλετιτς με κεφαλιά έκανε το 0-2.. Αυτό ήταν!
Στη διαδικαστικού χαρακτήρα συνέχεια, ο Λεβαδειακός προσπάθησε ανεπιτυχώς να δείξει σφιγμό ενώ οι αντίπαλοί του συνέχισαν να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα μεγαλύτερο σκορ ώσπου να το καταφέρουν με τον Κούτσια στο 90ο λεπτό.


Ο Βόλος ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας βάζοντας γερά θεμέλια για την είσοδό του στα πλέϊ – οφ ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε 13ος, έναν πόντο πάνω από τη Λαμία και έναν κάτω από τον Ιωνικό σε μια διαδικασία που προφανώς και προκαλεί ανησυχίας. Το ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της νέας αποτυχία ο προπονητής Βέλιτς – μιλώντας μάλιστα για την «χειρότερη φετινή εμφάνιση»- προφανώς και θέτει πολλά και πολλούς προ των ευθυνών τους στην παρούσα φάση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.