Νταρίντα: “Μόνο φάρμακο για μας, η νίκη με Ιωνικό!” (vid)

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (4/2, 19:00) εκτός έδρας αγώνα του Άρη με τον Ιωνικό, τόνισε τη μεγάλη αξία της ενδεχόμενης νίκης για την ομάδα του στη Νεάπολη

Σε πίεση έβαλαν τους παίκτες του Άρη τα δύο προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο, και στην ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα. Μοναδική διέξοδος για να ξεφύγουν από αυτή τη δύσκολη κατάσταση είναι η νίκη σήμερα (4/2, 19:00) απέναντι στον Ιωνικό, στη Νέαπολη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει αυτής της αναμέτρησης ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ερωτώμενος ο Τσέχος μέσος των “κίτρινων” για το πώς διαμόρφωσαν το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας του οι δύο προηγούμενες ήττες, απάντησε χαρακτηριστικά: “Ασφαλώς, δεν είναι η κατάσταση που θα θέλαμε να βρισκόμασταν αυτή τη στιγμή. Αισθάνομαι μετά από αυτά τα δύο αποτελέσματα ότι μόνος τρόπος να την αλλάξουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι, για να αρχίσουμε να παίρνουμε και πάλι καλύτερα αποτελέσματα”.

Σχετικά με το ποιο πιστεύει ότι είναι το “φάρμακο”, για να ανακάμψει ψυχολογικά και αγωνιστικά η ομάδα, τόνισε: “Το φάρμακο είναι η νίκη στον αγώνα με τον Ιωνικό! Είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανακάμψουμε. Πλέον, το μόνο που διεκδικούμε είναι μια καλύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα”.

Στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να βρει γκολ, ώστε να αρχίσει να παίρνει νίκες, είπε: “Κατ’ αρχάς, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία είκοσι μέτρα, στην επίθεση. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Επίσης, πρέπει να βρίσκουμε γκολ από στημένες φάσεις”.

Για τον Ιωνικό, συγκεκριμένα, και για το τι γνωρίζει για τον ερχόμενο αντίπαλο του Άρη, απάντησε: “Είδαμε τον αντίπαλο, τον μελετήσαμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντί του. Έχουμε δει ποιοι είναι οι παίκτες – “κλειδιά” και ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε”.

Ο Νταρίντα συμμετέχει κάτι περισσότερο από ένα μήνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην ερώτηση σχετικά με τις εντυπώσεις του ως τώρα από αυτό, απάντησε: “Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Άρη! Η λίγκα είναι πολύ καλή, έχει καλό επίπεδο. Τα παιχνίδια είναι δυνατά. Τα γήπεδα έχουνε κόσμο, ειδικά στα παιχνίδια μεταξύ των μεγάλων ομάδων. Αποτελεί έκπληξη για μένα ότι κάποια ντέρμπι στην Ελλάδα θυμίζουν δυνατά παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα!”

Μιας κι ο λόγος για την Μπουντεσλίγκα, του θυμίσαμε ότι εκεί έχει ένα ρεκόρ. Είναι ο παίκτης που έχει τρέξει πάνω από 14 χιλιόμετρα σε έναν αγώνα (αγωνιζόμενος με την Χέρτα Βερολίνου). Στην ερώτηση, αν σκοπεύει να σπάσει αυτό το ρεκόρ στην Ελλάδα, διευκρίνισε: “Δεν ξέρω, αν το σπάσω! Δεν είναι αυτό το θέμα, όμως, αλλά οι πάσες που δίνω, οι τελικές που κάνω και τα γκολ, που πρέπει να πετυχαίνω”.

Οι κινητοποιήσεις της περασμένης Τετάρτης (1/2) για να τιμηθεί η μνήμη του δολοφονηθέντος Άλκη Καμπανού δεν άφησαν ανέγγιχτους τους παίκτες του Άρη. Τουναντίον, μάλιστα… Μπορεί ο Νταρίντα να μην ήταν στην Ελλάδα, όταν έγινε η δολοφονία, όμως, όπως δήλωσε ενημερώθηκε για αυτό και μόνο θλίψη του προκάλεσε το γεγονός. “Μιλήσαμε γι’ αυτό στα αποδυτήρια. Με ενημέρωσαν τι συνέβη. Πραγματικά, δεν κατανοώ αυτό το θλιβερό γεγονός…”, επισήμανε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.