Άρης: Συνέντευξη Τύπου χωρίς Πάρντιου

Ο Άλαν Πάρντιου ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία μετά το τέλος της αναμέτρησης του Άρη με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (25/1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης (25/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο αντιπάλων για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, δεν είχε… Άλαν Πάρντιου! Ο Άγγλος προπονητής των “κίτρινων” δήλωσε αδιαθεσία, ενδεχομένως λόγω των χημικών που έπεσαν επί ώρα έξω από την έδρα της ομάδας του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, καθώς η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να διαλύσει το συγκεντρωμένο και αγριεμένο πλήθος των οπαδών.

Τη θέση του στην αίθουσα Τύπου πήρε ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Τόλης Τερζής. Από την πλευρά του, αυτός δήλωσε, δίχως να δεχτεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους: “Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν σκοράραμε εκείνη την ώρα, και με τον Ολυμπιακό με κόκκινη κάρτα, θα ήταν αλλιώς το παιχνίδι. Δυστυχώς, είχαμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και τον στεναχωρήσαμε.”.

Και συνέχισε: “Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν εξίσου κυρίαρχοι, αλλά δεν καταφέραμε -δυστυχώς- να σκοράρουμε. Αν γινόταν το 1-0, θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Ο Γκρέι ένιωσε καλά και γι’ αυτό πήρε την μπάλα να εκτελέσει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Συγγνώμη από τον κόσμο μας, που τον στεναχωρήσαμε ξανά…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.