ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα ο Γκατσίνοβιτς (vids)

Η ταλαιπωρία του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έφτασε στο τέλος της και ο Σέρβος μέσος θα είναι άμεσα διαθέσιμος για τα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ σε Super League και κύπελλο Ελλάδας.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα χειρουργηθεί στους κοιλιακούς είναι αλήθεια πως υπήρξε απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ. Δικαιολογημένα, διότι ο Σέρβος μέσος ήταν ενδεχομένως ο πολυτιμότερος παίκτης της Ένωσης στον Α’ γύρο της Super League.

Αλμέιδα: “Στην ΑΕΚ ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου”

Ευτυχώς για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η απουσία του Γκατσίνοβιτς δεν κόστισε με τους παίκτες που κλήθηκαν να υπηρετήσουν το πλάνο του Αργεντινού να ανταποκρίνονται με επιτυχία. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί όποιος παίκτης και αν επιλεχθεί στην αρχική ενδεκάδα φέρνει εις πέρας την αποστολή του.

Έτσι, τόσο το κενό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς όσο και αυτό του Νίκλας Ελίασον δεν επηρέασαν αγωνιστικά την ΑΕΚ. Τουλάχιστον όσο θα περιμέναμε όταν έγιναν γνωστές οι απουσίες τους.

Και οι δύο παίκτες πλέον μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους στη δράση. Στην περίπτωση του Σουηδού μπορεί να χρειαστεί ακόμα λίγο παραπάνω καιρός, σε ότι έχει να κάνει όμως με τον Σέρβο τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Από τη στιγμή που ο “Γκάτσι” προπονήθηκε την Τρίτη σε φουλ ρυθμούς μετράει αντίστροφα για να βρεθεί και πάλι σε αποστολή της ΑΕΚ. Φυσικά, αυτό πρόκειται να γίνει σταδιακά καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης δεν θέλουν να ρισκάρουν. Πιθανότερο ματς για την επιστροφή του Σέρβου μέσου είναι η ρεβάνς κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, αν και όλα θα κρίνονται σε καθημερινή βάση και ανάλογα με την εικόνα που παρουσιάζει στις προπονήσεις ο άσος της ΑΕΚ.

Το σημαντικότερο είναι πως πλέον η ταλαιπωρία του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έφτασε στο τέλος και προσεχώς ο Σέρβος θα προσφέρει ξανά τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε μια σειρά από απαιτητικούς αγώνες για την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.