Κασάμι: “Στο DNA μας η κατάκτηση τίτλων”

Ο Παϊτίμ Κασάμι μιλάει για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή της Super League, τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, αλλά και το ματς με τον Άρη.

Ο Παϊτίμ Κασάμι μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μίλησε για το επερχόμενο ματς με τον Άρη, αλλά και το αν μπορεί η ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μέσος του Ολυμπιακού:

Για το ματς με τον Άρη: «Πιστεύω πως θα είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι γιατί από ότι έχω δει ο Αρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα στην επίθεση και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ναι έχουμε τρεις σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το αν μπορεί ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Έχουμε το dna για να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε τη νοοτροπία για να κερδίζουμε τίτλους. Την Κυριακή έχουμε ακόμα ένα τρίποντο να διεκδικήσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να μείνουμε επικεντρωμένοι σε μας. Προσωπικά θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα, όλοι μας θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Όπως είπα, έχουμε έναν σημαντικό αγώνα μπροστά μας. Είναι ακόμα Ιανουάριος και κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε τον Ιανουάριο».

Για το αν είναι στο 100% η ετοιμότητα του: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά πλησιάζω. Δουλεύω σκληρά για να φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Ας μη ξεχνάμε πως είχα και έναν μυϊκό τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δυόμιση μήνες. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που νοιώθω καλύτερα και μετά τη συμμετοχή μου στο τελευταίο παιχνίδι η αυτοπεποίθηση μου έχει ανέβει και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.