Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά βρήκε τον… χαμένο του αδερφό (vids)

Ο Γιάν Εμβιλά χαίρεται όσο ποτέ το παιχνίδι στον Ολυμπιακό και ο λόγος έχει... ονοματεπώνυμο!

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό κερδίζοντας 0-4 το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League. Οι πρωταγωνιστές για τους “ερυθρόλευκους” ήταν πολλοί. Εκτός απ’ τους προφανείς, δηλαδή τους σκόρερ, υπήρξαν και άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν με την εικόνα τους. Παίκτες όπως οι Εμβιλά, Χάμες, Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ. Υπήρξε βέβαια και η περίπτωση του Χουάνγκ Ιν Μπομ, ο οποίος συνδύασε την εξαιρετική του εμφάνιση με ένα πανέμορφο γκολ!

Ο υπολογιστής νέας γενιάς απ’ την Κορέα

Μετά το φινάλε του ματς ρωτήσαμε τον Γιάν Εμβιλά για τη χημεία που έχει αναπτύξει με τον Νοτιοκορεάτη μέσο και ο Γάλλος με χαρά έπλεξε το εγκώμιο του Ιν Μπομ αναφέροντας: “Είναι υπέροχο να παίζεις δίπλα σ’ αυτόν τον παίκτη. Βοηθάει πολύ την ομάδα και συνεργαζόμαστε εξαιρετικά. Είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει. Γι’ αυτό και τον αποκαλώ “κομπιούτερ μου”. Είναι κάτι σαν υπολογιστής μέσα στην ομάδα. Είναι αυτός που σκέφτεται πιο πολύ και δημιουργεί όλα αυτά που βλέπουμε στο παιχνίδι. Το χρειαζόμασταν. Κάνει αλό στους φιλάθλους, σε εμάς τους ίδιους, στο παιχνίδι και στα αποτελέσματα μας. Είναι σπουδαίο να τον έχω δίπλα μου”. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος έχει χαρακτηρήσει τον Ιν Μπομ “κομπιούτερ”. Το είχε κάνει μέσω social media μετά το παιχνίδι του Φαλήρου με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Εμβιλά δεν κρύβει τη χαρά του να συνεργάζεται με έναν παίκτη που συγκεντρώνει διάθεση, ενέργεια, ταλέντο και ποιότητα! Ο Γάλλος μέσος έχει μέχρι στιγμής συνυπάρξει με αρκετούς παίκτες στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, αλλά είναι η πρώτη φορά που φαίνεται να το χαίρεται τόσο πολύ.

Το συμβόλαιο και οι λόγοι που “φτιάχνουν” τον Εμβιλά!

Ο Εμβιλά έφτασε τις 122 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και ο μοναδικός σταθμός της καριέρας του με τον οποίο έχει αγωνιστεί σε περισσότερα ματς είναι η Ρεν με 150 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του Εμβιλά ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η διοίκηση του Ολυμπιακού σύντομα θα κάνει την πρώτη της πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον 32χρονο μέσο. Ο Εμβιλά έχει απολαύσει την παραμονή του στη χώρα μας, έχει δεθεί με τον σύλλογο και θα έφευγε μόνο για λόγους αγωνιστικού επαναπατρισμού. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα δώσει “μάχη” με συλλόγους του εξωτερικού, ωστόσο όσο οι Πειραιώτες χτίζεται με υγεία εν όψει της νέας σεζόν, τόσο θα κερδίζει μέτρα στη σύναψη νέας συμφωνίας με τον Εμβιλά. Η ύπαρξη παικτών όπως ο Ιν Μπομ στο ρόστερ “φτιάχνουν” τον Εμβιλά τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.