Ολυμπιακός: Η προετοιμασία φεύγει, ο Ελ Αραμπί έρχεται


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή στην Ελλάδα μετά από ένα διάστημα σημαντικής και αναγκαίας προετοιμασίας στην Ισπανία, που έμοιαζε με επιχείρηση “επανεκκίνησης” από πλευράς του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός θέλει πλέον να εφαρμόσει αποκλειστικά το δικό του πλάνο και ν΄απαλλαγεί από όσα τον βάραιναν το προηγούενο διάστημα. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης είναι πάνω στον Μίτσελ, ο οποίος περιμένει με ανυπομονησία τα πρώτα επίσημα ματς μετά το φινάλε του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Ελ Αραμπί “πυροβόλησε” στην Εστεπόνα! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα χρησιμοποιήσει φυσικά και “παλιά” υλικά που αξίζουν. Μία απ’ αυτές τις επιλογές είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος διάγει μια ιδιόμορφη σεζόν. Ο Μαροκινός πρωταγωνίστησε σε σίριαλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και κινήθηκε σε ρηχά νερά σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα. Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού απ’ το 2019-2020 και μετά, έχει “κολλήσει” στα τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 21 ματς στα οποία έχει αγωνιστεί με Μαρτίνς, Κορμπεράν και Μίτσελ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HΙGHLIGHTS ΜΕ ΤΗ ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Τα χαμηλά του φετινά ποσοστά έληξαν από νωρίς τη φημολογία περί συμμετοχής του στο ρόστερ του Μαρόκου στο παγκόσμιο κύπελλο. Η αλήθεια είναι πως στα 35 του ο Ελ Αραμπί ποθούσε να ζήσει το Μουντιάλ με την ομάδα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, ωστόσο θα έχανε την επαφή του με τους στόχους του Ολυμπιακού, μένοντας εκτός προετοιμασίας. Ο Ελ Αραμπί ήταν σίγουρος εδώ και καιρό σε ποσοστό κοντά στο 100% πως δεν πρόκειται να κάνει το ταξίδι στο Κατάρ κι έτσι έχει επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HΙGHLIGHTS ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Ο Μαροκινός έχει πεισμώσει να επιστρέψει στη θέση του οδηγού των σέντερ φορ του Ολυμπιακού και έδειξε τις διαθέσεις του στα φιλικά προετοιμασίας στην Ισπανία. Ο Ελ Αραμπί σκόραρε τόσο απέναντι στη Χάντερσφιλντ (νίκη 2-0), όσο και κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης (δύο φορές στο τελικό 3-3). Είναι το δίχως άλλο ένας απ΄τους πρωταγωνιστές της χειμερινής προετοιμασίας και με τον τρόπο του ξεπέρασε στις σκέψεις του Μίτσελ τον Μπακαμπού, τουλάχιστον για το τελευταίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το προσεχές Σάββατο (10/12), αλλά και για τα πρώτα επίσημα ματς με Ατρτόμητο (15/12) για το κύπελλο και ΠΑΣ Γιάννινα (21/12) για τη Super League.

ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Τα τέσσερα γκολ είναι ελάχιστη συγκομιδή για έναν φορ όπως ο Ελ Αραμπί, ωστόσο ο Μαροκινός δούλεψε τόσο σε πνευματικό επίπεδο, όσο και σε φυσικό και έχει πραγματοποιήσει τις απαραίτητες προσαρμογές για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο σκέλος της σεζόν. Τα περσινά 23 γκολ δύσκολα θα τα φτάσει, όμως το ρεαλιστικό “μαξιλάρι” είναι εκείνο της διψήφιας συγκομιδής τερμάτων. Τα ρεκόρ των 28 γκολ του 20/21 και των 27 του 19/20 είναι απλησίαστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.