Άρης: Στον αστερισμό του Πάλμα!

Οι "κίτρινοι" ποντάρουν πολλά στην αγωνιστική άνοδο του Λουίς Πάλμα, ο οποίος διάγει τις καλύτερες ημέρες του από τότε που μεταγράφηκε στον Άρη

Σε μια ιδιαίτερη συγκυρία στον Άρη, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να είναι προ της εξόδου από το “Κλεάνθης Βικελίδης” και τον ίδιο να βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του από τότε που πήρε μεταγραφή στην ομάδα, το όνομα του Λουίς Πάλμα συζητιέται έντονα από τους “κίτρινους”! Στον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, όπως φαίνεται, ποντάρουν πολλά οι άνθρωποι της ομάδας για τη συνέχεια της τρέχουσας σεζόν -και όχι μόνο!

Δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι στον Άρη ζούνε στον αστερισμό του Πάλμα! Είναι βέβαιο ότι περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, αρχής γενομένης από τον Άλαν Πάρντιου, ότι κάποια στιγμή ο νεαρός εξτρέμ θα έκανε το ξεπέταγμά του, όμως, μάλλον δεν ανέμεναν ότι θα έκανε όλα τα καλά μαζεμένα! Ίσως και ο ίδιος να μην το περίμενε, αν και στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Diez της πατρίδας του υποστήριξε ότι θεωρούσε σίγουρο ότι η δουλειά που κάνει στον Άρη, θα έβγαινε στο γήπεδο.

Το “μπαμ” ο Πάλμα το έκανε στο αγώνα με τη Λαμία, τον οποίο προφανώς έχει μαρκάρει στο προσωπικό του ημερολόγιο με έντονο χρώμα, ως σημείο αναφοράς για το μέλλον! Τρία γκολ εκεί και μία ασίστ, σε ένα παιχνίδι με αξέχαστη για τον ίδιο επίδοση. Ένα χατ τρικ, που ήταν το 25ο παίκτη του Άρη στην ιστορία του συλλόγου στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το προηγούμενο ήταν πριν εννιά χρόνια. Επίσης, ένα χατ τρικ που ήταν το τρίτο παίκτη από την Ονδούρα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως έδειξε η σχετική έρευνα της ιστοσελίδας diez.

Ακολούθησε το γκολ του Πάλμα στα Γιάννινα, στην τελευταία αναμέτρηση του Άρη πριν τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ. Ακόμη μια καλή στιγμή για τον ίδιο και μια εξαιρετική για την ομάδα, καθώς συνέβαλε σε μια από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες της στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το σκορ να φτάνει στο 0-4. Εννιά γκολ σε δύο σερί αγώνες, δηλαδή, με τον Πάλμα να πετυχαίνει τα τέσσερα από αυτά.

Η πρώτη επιβράβευση ήρθε από τον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος μετά τον αγώνα με τη Λαμία σχολίασε με πολύ καλά λόγια την παρουσία του Πάλμα στην ομάδα. Ακολούθησαν δύο βραβεία από τη SL1. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα πήρε το βραβείο της επίτευξης του καλύτερου γκολ της 12ης αγωνιστικής, αλλά και το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα Νοεμβρίου στη Λίγκα. Τα πήρε όλα κι έφυγε, δηλαδή!

Σημειωτέον, φυσικά, ότι με αυτά τα γκολ έχει φτάσει στα έξι (6) στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος σκόρερ του Άρη σε αυτή την κατηγορία, αλλά και μέσα στην πρώτη τετράδα της SL1. Συνολικά στον Άρη από την αρχή της σεζόν έχει επτά (7), καθώς σκόραρε και ένα (1) εναντίον της Γκόμελ, στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Σε εκείνο το ματς είχε βγάλει και δύο (2) ασίστ, ενώ έχει άλλες δύο συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, άρα τέσσερις (4) ως τώρα αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Και φυσικά, όλα αυτά τον ανέβασαν ψυχολογικά. Τον γέμισαν αυτοπεποίθηση, όπως φανέρωσε στη συνέντευξη, στην οποία αναφερθήκαμε παραπάνω, αλλά και χαρά για το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Πλέον, το ζήτημα είναι η διαχείριση της alegria! Η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να κρατήσει τα πόδια στη γη. Βεβαίως, αυτό είναι και δουλειά του Πάρντιου και των συνεργατών του. Δική τους ευθύνη, μεταξύ άλλων, δηλαδή.

Ειδικά στην περίπτωση που φύγει ο Μαντσίνι από τον Άρη, ο Πάλμα έρχεται ακόμη περισσότερο στο προσκήνιο για τους “κίτρινους”. Μεγάλο βάρος θα πέσει πάνω του, καθώς κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά στα άκρα. Ενίοτε και στην κορυφή της επίθεσης, όταν χρειάζεται. Μπορεί να μην έχει τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Αργεντίνο, όμως, έστω και ασυναίσθητα η σύγκριση θα είναι άμεση. Όπως και να έχει, ότι και να συμβεί, πάντως, αυτή είναι η στιγμή του και καλό γι’ αυτόν και την ομάδα του είναι να κρατήσει το momentum.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.