ΠΑΟΚ: Νάρεϊ is back!

Ο Κάλεντ Νάρεϊ επέστρεψε σήμερα (26/11) στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του ΠΑΟΚ, μετά από 27 ημέρες απουσίας λόγω τραυματισμού - Στα πιτς εξακολουθούν να βρίσκονται οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης

Ο Κάλεντ Νάρεϊ φώναξε κανονικά παρών στη σημερινή (26/11) προπόνηση του ΠΑΟΚ! Έπειτα από 27 ημέρες απουσίας, λόγω τραυματισμού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 30 Οκτωβρίου (υπέστη θλάση στον προσαγωγό), ο Γερμανός μεσοεπιθετικός τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Ράσβαν Λουτσέσκου. Βεβαίως, υπολογίζεται και για τη μίνι προετοιμασία που θα κάνει ο “Δικέφαλος” από αύριο στην Κύπρο, εν όψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων, μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Θυμίζουμε ότι εξαιτίας αυτού του τραυματισμού, ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ ως τώρα την τρέχουσα σεζόν έχασε τις αναμετρήσεις που ακολούθησαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιωνικό και τον Βόλο. Επομένως, η επιστροφή του αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Στον αντίποδα, στα πιτς εξακολουθούν να βρίσκονται οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, οι οποίοι ακολούθησαν και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Όπως ενημέρωσε σχετικά με την προπόνηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ετοιμάζεται για την αναχώρηση για την Κύπρο, ενώ παράλληλα δουλεύει σε υψηλή ένταση στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση του Σαββάτου (26.11) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια rondo με pressing. Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι επιθετικοί ασχολήθηκαν με τους αυτοματισμούς και την ανάπτυξη, ενώ οι αμυντικοί με αυτοματισμούς και μεταβάσεις. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε οικογενειακό δίτερμα σε υψηλό τέμπο.

Στα ευχάριστα νέα της ημέρας, ο Κάλεντ Νάρεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Κυριακή (27.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία και στις 15:45 θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.