ΠΑΟΚ: Πέντε νέοι σκόρερς σε μία εβδομάδα

Ο ΠΑΟΚ μαζί με το 3Χ3, κλείνοντας τον πρώτο γύρο, μεγάλωσε και τη λίστα των σκόρερς του στο Πρωτάθλημα-Πλέον αριθμεί εννιά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη που έδωσε στη NOVA και στην εκπομπή “Μonday F.C.” στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη να υπάρχει οι παίκτες που να δίνουν τα γκολ στον ΠΑΟΚ. 

Στα τρία τελευταία παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ πέτυχε ισάριθμες νίκες (με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και Βόλο Ν.Π.Σ.) και με συντελεστή τερμάτων 8-0, πρόσθεσε πέντε νέους σκόρερς στο Πρωτάθλημα, παίκτες που πέτυχαν τώρα το πρώτο τους γκολ.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ κλείνει τον πρώτο γύρο με 19 γκολ στην επίθεση έχοντας πλέον 9 σκόρερς κι ενώ πριν από 3 παιχνίδια είχε τέσσερις. Κατά σειρά…

-Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Ίνγκασον και ο Σβαμπ. Αμφότεροι σκόραραν για πρώτη φορά. 

-Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Φιλίπε Σοάρες, ο Νέλσον Ολιβέιρα και ο Αουγκούστο. Φιλίπε και Αουγκούστο σκόραραν για πρώτη φορά. 

-Στο παιχνίδι με τον Βόλο Ν.Π.Σ. ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ζίβκοβιτς και ο Αουγκούστο. Ο Ζίβκοβιτς σκόραρε για πρώτη φορά. 

Αρα, οι 5 νέοι σκόρερς που ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε σε μία εβδομάδα είναι οι: Ινγκασον, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο και Ζίβκοβιτς.

Οι 5 αυτοί παίκτες προστέθηκαν στους 4 που ήταν οι: Νέλσον Ολιβέιρα, Νάρεϊ, Κούρτιτς και Μπράντον Τόμας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.