ΟΦΗ-Λεβαδειακός: Η «μάχη» των ουραγών

Οι δύο τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος θα κλείσουν τον πρώτο γύρο με το ματς τους στις 19:30.

Η ενημέρωση της Super League για αυτό το παιχνίδι:

Ο ΟΦΗ έχει υποδεχθεί τον Λεβαδειακό για την Α’ Εθνική/Super League 14 φορές και μετρά 8 νίκες, με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει φύγει νικήτρια πέντε από το Ηράκλειο. Στις αναμετρήσεις τους υπάρχει μόλις μια ισοπαλία.

Στα εννέα από τα 14 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες για την Α’ Εθνική/Super League έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, ενώ υπάρχει και ένα 0-0 την σεζόν 1994-95. Αυτό είναι και ο μοναδικός αγώνας που δεν σημειώθηκε γκολ με γηπεδούχο τον ΟΦΗ.

Την πρώτη φορά που αναμετρήθηκαν στην ιστορία τους ήταν για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στις 26 Νοεμβρίου 1967, με τον Λεβαδειακό να παίρνει τη νίκη με 1-0. Η επόμενη συνάντηση τους ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 15 Δεκεμβρίου 1982, όπου ο ΟΦΗ επικράτησε με 6-0 και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Την σεζόν 1987-88, την πρώτη του Λεβαδειακού στην Α’ Εθνική/Super League υπήρξε διπλό ραντεβού των δύο ομάδων, αφού συναντήθηκαν τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για την φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδος.  Τα τρία από τα παιχνίδια τους τελείωσαν ισόπαλα και ο ΟΦΗ πήρε τόσο τη νίκη στην έδρα του για το πρωτάθλημα, όσο και την πρόκριση στο Κύπελλο χάρη στο 2-2 μέσα στην Βοιωτία.

Το δημοφιλέστερο σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι το 2-0, με έξι παρουσίες που αφορούν τρεις νίκες του ΟΦΗ και τρεις του Λεβαδειακού.

Ο ΟΦΗ στα επτά πρώτα του παιχνίδια στην Α’ Εθνική/Super League ως γηπεδούχος με τον Λεβαδειακό είχε διατηρήσει το αήττητο και είχε έξι νίκες και μια ισοπαλία. Ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες του Λεβαδεικού.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στις 17 Μαρτίου 2019 και ο ΟΦΗ επικράτησε στο Ηράκλειο με 2-0 χάρη στα γκολ των Γιακουμάκη και Φερέιρα.

14 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

8 ΝΙΚΕΣ ΟΦΗ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

5 ΝΙΚΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 17-10


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.