ΑΕΛ: Απομένουν ανακοινώσεις για Φιλίποβιτς και Στάνκοβιτς

Η θεσσαλική ομάδα προκρίνει και πάλι τη σερβική αγορά για την ενίσχυσή της όπως το έχει κάνει και σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να επισημοποιηθεί η συνεργασία της ΑΕΛ με δύο ακόμη Σέρβους ποδοσφαιριστές. Η ΑΕΛ για μία ακόμη φορά -όπως το έχει κάνει και σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους- στρέφεται στην αγορά των Βαλκανίων -γενικότερα- αλλά και της Σερβίας εν τω προκειμένω για την ενίσχυσή της. 
Η ΑΕΛ λοιπόν έχει έρθει σε συμφωνία με τον 29χρονο εξτρέμ, Μίλος Φιλίποβιτς (σχετική η φωτογραφία), ο οποίος μένει ελεύθερος από τη τη Ζρίνσκι Μόσταρ. Με την ομάδα της Βοσνίας πήρε τρία Πρωταθλήματα ενώ την προηγούμενη σεζόν, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 16 γκολ. Στη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ο Σέρβος μέσος έχει 25 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 
Συμφωνία υπάρχει και με τον 32χρονο αριστερό μπακ-χαφ, Νίκολα Στάνκοβιτς. Ο παίκτης (παρακάτω φωτό) ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Ραντνίσκι Νις με την οποία στην τρέχουσα σεζόν έχει 22 συμμετοχές (και 2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Επαιξε και σε 4 παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.