Τσούμπερ: “Κατάλαβα τι πρεσβεύει η ΑΕΚ, πάμε σε μια “καυτή” έδρα και θέλει συγκέντρωση στο μαξ” (vid)

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα συναισθήματα που απόκτησε μετά το πρώτο ματς στην "Αγιά Σοφιά", τα νέα στοιχεία που έφερε ο Αλμέιδα, αλλά και το ματς με τον Άρη.

Ο Στίβεν Τσούμπερ μιλώντας στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία των εγκαινίων της “Αγιά Σοφιάς“, αλλά και τη διαχείριση των συναισθημάτων από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Δείτε επίσης τη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου.

Ο Τσούμπερ αρχικά ανέφερε την εμπειρία του από τα εγκαίνια τονίζοντας: “Καταφέραμε να μάθουμε καλύτερα την ΑΕΚ και το τι πρεσβεύει, την σπουδαία ιστορία που διαθέτει, είδαμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να δακρύζει. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα προσωπικά, για όλους μας” ενώ για τον πρώτο αγώνα στην “Αγιά Σοφιά” ανέφερε μεταξύ άλλων πως: “Ο κόσμος μας έδειξε από την αρχή πόσο ήθελε τη νίκη και με το πάθος τους μας βοήθησαν έτσι ώστε να πάρουμε πιο εύκολα τους τρεις βαθμούς”.

Ο Ελβετός μέσος μίλησε επίσης για το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ όλη αυτή την… παράκρουση με τα εγκαίνια και την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, την ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της ομάδας του, τις αλλαγές που βλέπει στο παιχνίδι της Ένωσης με τον Ματίας Αλμέιδα, αλλά και τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πέρυσι είδαμε τι μπορούμε να πάθουμε αν για 15 λεπτά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Πάμε σε μια “καυτή” έδρα και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 100 λεπτά“.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Στίβεν Τσούμπερ:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.