Άρης: Αίνιγμα ο άξονας με Βόλο

Ο Άλαν Πάρντιου καλείται στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο (2/10) να δώσει απάντηση πώς θα καλύψει τα κενά των Μπράμπετς και Ντουκουρέ - Ποια τα σενάρια για το κέντρο της άμυνας και τους εσωτερικούς μέσους

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα επιλέξει ο Άλαν Πάρντιου να καλύψει τα πολύ σημαντικά κενά του Άρη στο κέντρο της άμυνας και στη θέση του αμυντικού μέσου σήμερα (2/10) στο Πανθεσσαλικό, στην αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1. Ποιους αντικαταστάτες, δηλαδή, θα βρει για τους απόντες λόγω τραυματισμών Γιακούμπ Μπράμπτες και Σεΐκ Ντουκουρέ, αλλά και πώς θα παρατάξει την ομάδα σε ό,τι αφορά γενικότερα στις θέσεις των εσωτερικών μέσων.

Αρχικά, ο Πάρντιου έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο παίκτες για τη θέση του παρτενέρ του Φαμπιάνο Λέισμαν στο κέντρο της άμυνας των “κίτρινων”. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους Μάρβιν Πίρσμαν και Νικολά Ενκουλού. Ο πρώτος, αν και η βασική του θέση είναι αριστερός οπισθοφύλακας, σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε πριν τον Άρη, έστω και σε ένα παιχνίδι (όπως με τον ΠΑΣ Γιάννινα) έχει αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Δεν του είναι άγνωστο να παίζει εκεί. Ο δεύτερος αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός και μάλιστα έρχεται από δύο γεμάτες συμμετοχές με την Εθνική Καμερούν.

Με τον Πίρσμαν ο Πάρντιου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής. Ο Ενκουλού ήταν με την Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως, όπως δήλωσε κι ο Άγγλος προπονητής στη NOVA εν όψει του αγώνα με τον Βόλο, όπως κι οι άλλοι διεθνείς του Άρη (εκτός του Μπράμπετς, φυσικά) επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση. Επομένως, η επιλογή είναι δύσκολη. Υπάρχει στην αποστολή και ο Κωνσταντίνος Τανούλης, όμως, θα είναι τεράστια έκπληξη να τον ρίξει ο προπονητής του σε τέτοιον αγώνα, ενώ δεν έχει ως τώρα κάποια συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη μεσαία γραμμή, η προφανής επιλογή για τον Πάρντιου είναι να χρησιμοποιήσει τους Μπράιαν Νταμπό, από τη στιγμή που ξεπέρασε την ίωση και είναι στην αποστολή, μαζί με τον Σεΐκ Ντιόπ. Υπάρχει η πιθανότητα, όμως, να επιλέξει ο προπονητής του Άρη σχήμα με δύο “οκτάρια”, τους Μανού Γκαρθία και Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο, επίσης στη NOVA, μίλησε με τα καλύτερα λόγια εν όψει του αγώνα στο Πανθεσσαλικό.

Άλλωστε, ήταν μια επιλογή και του Χερμάν Μπούργος αυτή στην προετοιμασία, να παίζει ο Ματέο Γκαρσία εσωτερικός μέσος ελλείψει άλλου σε εκείνη τη φάση, αλλά και του Απόστολου Τερζή, στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ειδικά στον αγώνα στην Πελοπόννησο, η επιλογή απέδωσε. Βεβαίως, εκεί ο Ντουκουρέ έπαιζε, οπότε αν επιλέξει αυτό να κάνει ο Πάρντιου μένει να φανεί ποιον από τους Νταμπό ή Ντιόπ θα χρησιμοποιήσει ως “κόφτη” στη θέση “6”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.