ΟΦΗ: Σε αναζήτηση νέου Τεχνικού Διευθυντή

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, μετά το τέλος της συνεργασίας με τους Γιώργο και Γιάννη Σαμαρά, βρίσκονται σε αναζήτηση ανθρώπου για ν΄αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ο Γιώργος και ο Γιάννης Σαμαράς, αποτέλεσαν παρελθόν από τον ΟΦΗ με αποτέλεσμα η θέση του Διευθυντή ποδοσφαίρου να μείνει κενή. Ο Γιώργος Σαμαράς, ήταν ο β΄αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του ΟΦΗ με τους δύο άντρες, η ομάδα της Κρήτης προχώρησε σε αλλαγές καθώς και σε μεταγραφές, κάτι που προκάλεσε ερωτηματικά. Το σημαντικότερο ήταν ποιος έδινε την έγκρισή του ή έβρισκε τους υποψήφιους στόχους ώστε να γίνουν οι μεταγραφές, αλλά και οι προσθαφαιρέσεις στο τεχνικό σταφ.

Λόγω του χρονικού περιορισμού που υπήρχε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο κ. Λυσάνδρου, ήταν αυτός που έγινε πιο ενεργός στον τομέα αυτό, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή Νίκο Νιόπλια και το τεχνικό τιμ.

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη αλλά και του Γιώργου Σαμαρά, αποκτήθηκε ο Γκερέρο, ο Μπιφουμά καθώς και 2 ταλέντα από την Σαουδική Αραβία για την Κ19. Ακόμη ανακοινώθηκε ο Νίκος Κουνδουράκης στη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης, λύθηκε η συνεργασία με τον Αλέξη Αλεξούδη από το τμήμα Scouting.

Ωστόσο Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ δεν μπορεί να συνεχίσει τον συγκεκριμένο ρόλο και γι΄αυτό στον ΟΦΗ, βρίσκονται σε αναζήτηση ανθρώπου που θ΄αναλάβει το ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή είτε τον Διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ήδη έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, ωστόσο υπάρχουν αρκετές σκέψεις αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί το επόμενο διάστημα. Στον ΟΦΗ δεν βιάζονται να καταλήξουν σε κάποιον αυτή τη στιγμή, κάτι όμως που δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.