Λορένσο: «Ο Χάμες μπορεί να δώσει πολλά στην Εθνική»

Ο τεχνικός της Κολομβίας Νέστορ Λορένσο και ο επιθετικός Ράφαελ Σάντος Μπορέ μίλησαν με θερμά λόγια για τον Χάμες Ροντρίγκες πριν από το φιλικό με τη Γουατεμάλα.

Οι «καφετέρος», αγωνίζονται ξημερώματα Κυριακής ώρα Ελλάδας (02.30) στο Νιού Tζέρσεϊ των ΗΠΑ απέναντι στους «Μάγιας», στο πρώτο παιχνίδι του νέου τους ομοσπονδιακού τεχνικού, με το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού να βρίσκεται στην αποστολή, με πιθανότητες να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Κολομβιανών ΜΜΕ.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, τόσο ο Αργεντινός τεχνικός, όσο και ο παίκτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κλήθηκαν να σχολιάσουν την επιστροφή του Χάμες στην Εθνική, με αμφότερους να τονίζουν ότι ο 31χρονος έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην ομάδα.

«Η Εθνική ομάδα είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και αυτές τις μέρες είδα απόλυτη αφοσίωση από τους παίκτες, κάτι που μου άρεσε. Ο Χάμες μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα και μπορεί να βοηθήσει πολύ τους νέους παίκτες, κάτι που λένε και οι συμπαίκτες του».

Προς επιβεβαίωσή του, ο Μπορέ μίλησε για το τι μπορεί να δώσει το «νούμερο 10» στην ομάδα της Κολομβίας:

«Πάρα πολλά. Νομίζω ότι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουαδράδο, ο Φαλκάο, ο Οσπίνα, έχουν προσφέρει τόσα πολλά στη χώρα που μερικές φορές είναι λίγο άδικο να παίρνουν πάνω τους το πλήρες βάρος της ευθύνης, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια και η ευθύνη μοιράζεται σε όλους. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, ο Χάμες μπορεί να προσφέρει με το ταλέντο του, όπως έκανε πάντα, με το όραμά του για το παιχνίδι και πρέπει να τον στηρίξουμε όπως και όλους τους παλαιότερους, για να προχωρήσουμε αυτό το πρότζεκτ μπροστά όλοι μαζί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.