Βαλντεράμα: «Δεν… ξέχασε το ποδόσφαιρο ο Χάμες»

Το σχόλιο του για τον παίκτη του Ολυμπιακού μετά την κλήση του στην Εθνική Κολομβίας.

Ο Κάρλος Αλμπέρτο Βαλντεράμα σχολίασε στο «Sports Blog του “Blu Radio”» την απόφαση της επιστροφής του Χάμες Ροντρίγκες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, επισημαίνοντας πως ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού δεν έχει… ξεχάσει το ποδόσφαιρο. Παράλληλα ο θρύλος της Κολομβίας τόνισε ότι ο μεσοεπιθετικός των Ερυθρόλευκων είναι ξεχωριστός και πως μπορεί να επιστρέψει στο επίπεδο που είχε φτάσει πριν χρόνια.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι τον Χάμες Ροντρίγκες πρέπει να τον ξαναπάρουμε πίσω, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Γιατί δεν μπορούμε να τον πάρουμε πίσω; Κάποιος μπορεί να κάνει λάθος, όπως όλοι. Αλλά είναι ότι ο Χάμες είναι ξεχωριστός. Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό, να επιστρέψει, είναι παίζοντας και εξαρτάται από αυτόν. Αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται από τον Λορένσο, τον Πέκερμαν, τον Ρουέδα, τον Βαλντεράμα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τον έχουμε ξανά πίσω όπως πρέπει», είπε ο Κάρλος Βαλντεράμα, τονίζοντας στη συνέχεια ότι ο Χάμες Ροντρίγκες έχει να δώσει πολλά στην εθνική ομάδα της Κολομβίας και δήλωσε ότι πρέπει να όλοι να θυμούνται πόσο σημαντικός ήταν:

«Ο Χάμες μπορεί να έκανε λάθη, αλλά πρέπει να του δώσουμε ένα χέρι βοήθειας, πρέπει να θυμόμαστε, να μην ξεχνάμε. Πρέπει να ξαναγίνει όπως πριν για το ποδόσφαιρο της Κολομβίας, αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι εξαρτάται από αυτόν, από κανέναν άλλον».

Τέλος, μίλησε για το τι χρειάζεται ο Χάμες Ροντρίγκες αυτή τη στιγμή: «Αυτό που πρέπει να κάνει ο Χάμες είναι να παίξει. Όταν δεν παίζεις, όταν τραυματίζεσαι ή αποβάλλεσαι, είσαι χωρίς ρυθμό, ενώ, εάν παίζεις, ανακτάς την επαφή με τον κόσμο, τον ρυθμό. Είναι προφανές ότι ο Χάμες δεν ξέχασε να παίξει ποδόσφαιρο, θα αισθανθεί καλά σωματικά, αλλά αυτό επιτυγχάνεται παίζοντας. Αυτό είναι που εγώ θέλω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.