Ολυμπιακός: Πιάνει δουλειά ο Μίτσελ!

Ολυμπιακός και Μίτσελ τα έχουν βρει σε όλα, την Τετάρτη θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ισπανός θα βρεθεί στο Ρέντη. Στο οργανόγραμμα και ο Ζοσέ Ανιγκό!

Η επιστροφή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να αρχίζει και επίσημα την Τετάρτη, με τον 59χρονο προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο δύο χρόνων.

Ο Ισπανός τεχνικός που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα πρόκειται το πρωί της Τετάρτης να ανακοινωθεί επίσημα από τους πρωταθλητές και ακολούθως, το απόγευμα της ίδιας μέρας να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Ο Μίτσελ θα αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν που απομακρύνθηκε μετά την ήττα από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και στον πάγκο του Ολυμπιακού θα έχει βοηθό τον Χουάν Κάρλος Μαντιά.

Εκτός από τον Μαντιά, στο τιμ των “ερυθρόλευκων” εντάσσεται και ο Ζοσέ Ανιγκό, με τον Γάλλο άλλοτε προπονητή του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου να αναλαμβάνει υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Την Τετάρτη ο Ισπανός προπονητής που επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από 7 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2015 δηλαδή, θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της ομάδας, αν και πολλοί απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ θα συναντήσει και γνώριμα πρόσωπα από την πρώτη του θητεία στους Πειραιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.