Άρης: Ντεμπούτο με νίκη θέλει ο Πάρντιου

Επιπλέον λόγο έχουν οι "κίτρινοι" να αναζητούν τη νίκη στο σημερινό (18/9, 20:00, NS Prime) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης", καθώς θέλουν να καλωσορίσουν με τρίποντο τον Άλαν Πάρντιου στην τεχνική ηγεσία του Άρη

Διπλό κίνητρο έχουν οι “κίτρινοι” να αναζητούν το τρίποντο σήμερα (18/9, 20:00, NS Prime) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SL1. Αφενός, θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, μετά το “διπλό” της περασμένης αγωνιστικής στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή. Αφετέρου, επιθυμούν να καλωσορίσουν το νέο προπονητή της ομάδας, Άλαν Πάρντιου, με θετικό αποτέλεσμα και να του δώσουν το χρόνο στη διακοπή που ακολουθεί να δουλέψει με απόλυτη ηρεμία, στην καλύτερη ψυχολογική διάθεση που μπορεί να βρεθεί η ομάδα, για να περάσει δικά του πράγματα σε αυτήν.

Η συγκυρία μοιάζει ιδανική για τους παίκτες του Άρη. Υποδέχονται τον Ολυμπιακό, που προέρχεται από ευρωπαϊκή ήττα μεσοβδόμαδα, ενώ οι ίδιοι έρχονται από σπουδαία νίκη, σε δύσκολη έδρα, που τους κράτησε κοντά στους πρωτοπόρους. Η παρουσία του καινούργιου προπονητή στα αποδυτήρια, δε, έδωσε άλλον αέρα και κίνητρο σε όλους να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο γήπεδο.

Τη σημασία του παιχνιδιού και την αξία της νίκης σε αυτό τόνισε και η χθεσινή παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην προπόνηση της ομάδας, στο περιθώριο της οποίας είχε συζήτηση με τον Άλαν Πάρντιου, αλλά και με ποδοσφαιριστές του Άρη. Ο επικεφαλής της διοίκησης της “κίτρινης” ΠΑΕ το έκανε και πριν από προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια αυτό και το επανέλαβε και τώρα, θέλοντας να καταδείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει εμπράκτως.

Από τη δική του πλευρά, ο Άλαν Πάρντιου, μπορεί σήμερα να ντεμπουτάρει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να αντιμετωπίζει τον πρώτο του αντίπαλο στο πλαίσιο αυτού, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζει την αξία και τη δυναμική του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό και στις αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει της αναμέτρησης, επισήμανε ότι: “Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας στην ομάδα! Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές”.

Ο Χουάν Ιτούρμπε, που γνωρίζει καλά τι σημαίνει το σημερινό ντέρμπι για τον Άρη, αλλά και το βαθμό δυσκολίας που αυτό έχει, σχολίασε στη NOVA, δίνοντας ταυτόχρονα το στίγμα των σκέψεων των παικτών: “Αναφορικά με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα. Είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας! Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο, εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς”.

Ο Πάρντιου δεν έχει στη διάθεσή του για τη σημερινή αναμέτρηση τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος αποβλήθηκε στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και ως εκ τούτου είναι τιμωρημένος. Εκτός αυτού, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Χαΐροβιτς, Σγούρο, Χατζηιωάννου, Τανούλη, Μαρμαρίδη, Καρακασίδη και Παναγίδη.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Πάρντιου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι οι εξής: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Nkoulou, Diop Gueye, Luis Palma, Peersman, Odubajo, Mazikou, Rodriguez. Αξιοσημείωτη, βεβαίως, είναι η παρουσία του τελευταίου, ο οποίος μετράει μόλις λίγες ημέρες και προπονήσεις με την ομάδα. Ο ίδιος, πάντως, στη NOVA δήλωσε έτοιμος: “Θέλω να ενσωματωθώ γρήγορα στην ομάδα και με τη βοήθειά μου αυτή να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της”, δήλωσε.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα, ο Πάρντιου αναμένεται να την παρατάξει σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κουέστα αναμένεται να είναι στην εστία, οι Μαζικού και Εμπακατά αριστερά και δεξιά στα άκρα της άμυνας και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς κεντρικοί αμυντικοί. Ο Ντουκουρέ και ο Νταμπό αναμένεται να είναι αμυντικοί μέσοι, ο Μανού Γκαρθία επιτελικός, οι Μαντσίνι και Ιτούρμπε στις πτέρυγες και ο Γκρέι στην κορυφή της επίθεσης.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.