Ολυμπιακός: Το “ηλεκτροσόκ” απαιτεί γενναιότητα και σύνεση

Ποιο είναι το πλάνο Κορμπεράν για την επιστροφή στις νίκες μέσω "Κλεάνθης Βικελίδης".

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό είναι περίπλοκο. Το ματς με τον Άρη (20.00, NS Prime) για την 5η αγωνιστική της Super League έρχεται μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά και μετά από μια σειρά ηχηρών μεταγραφών. Οξύμωρο σχήμα, καθώς μιλάμε για Σεπτέμβρη μήνα, αλλά ο Κάρλος Κορμπεράν καλείται να πορευτεί μ’ αυτά τα δεδομένα, αν θέλει (και μπορεί) να αλλάξει το βαρύ κλίμα πάνω απ’ το στρατόπεδο των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε στο novasports.gr πως “βλέπει λύσεις και όχι προβλήματα”. Κάπως έτσι αποφάσισε να συμπεριλάβει στην αποστολή για Θεσσαλονίκη αρκετούς απ’ τους νεοφερμένους παίκτες (ο Μαρσέλο έμεινε Αθήνα), αλλά και να προχωρήσει σε “γενναίες” και ενδεικτικές αποφάσεις αφήνοντας εκτός τους Κούντε (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις), Σισέ και Μπουχαλάκη.

Αν θ’ αλλάξει κάτι δια χειρός Κορμπεράν, πρέπει ν’ αλλάξει τώρα. Δεν είναι μόνο η νίκη που πρέπει να έρθει, αλλά να βελτιωθεί δραστικά η αγωνιστική εικόνα. Ο Ισπανός προφανώς δεν θα προβεί σε ριζικές αλλαγές σε ένα βράδυ, ωστόσο είναι πιθανό να ρίξει στη μάχη απ’ το πρώτο λεπτό τον Σαμασέκου, αλλά και να μοιράσει λεπτά συμμετοχής στους υπόλοιπους νέους, ανάλογα φυσικά τη διακύμανση του σκορ και την υφή του ματς.

Μανωλάς, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ιν Μπέομ και Ελ Αραμπίπιθανότατα θα είναι βασικοι. Το άγχος και η πίεση δεν είναι καλοί συμβουλή, καθώς για το ηλεκτροσόκ απαιτείται γενναιότητα και σύνεση. Όπως και να έχει, πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ματς το οποίο σίγουρα θα ανασυρθεί στον απολογισμό της φετινής σεζον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.