ΑΕΚ: Γλίτωσε τρία συμβόλαια, μένουν άλλα τρία

Τον Ιούνιο γράφαμε πως η ΑΕΚ κινδύνευε να έχει 2.5 εκατ. ευρώ, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά έχει απαλλαγεί από τρία βαριά συμβόλαια.

Με αφορμή τη λύση της συνεργασίας με τον Νταμιάν Λε Ταλέκ, το Novasports.gr αναλύει τα κέρδη της ΑΕΚ από τους παίκτες που με το τέλος της σεζόν ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα για τη νέα σεζόν.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, από τα μισά της περυσινής σεζόν σχεδόν έμεινε εκτός πλάνων τόσο του Αργύρη Γιαννίκη, όσο και του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που έκλεισε τη σεζόν. Μάλιστα, ο Λε Ταλέκ είχε από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στο περυσινό ρόστερ και το ότι βρέθηκε λύση αποτελεί μια τεράστια οικονομική ανακούφιση για την ΑΕΚ που γλιτώνει 700.000 ευρώ (μπορεί και 750.000).

Πέραν της περίπτωσης του Γάλλου χαφ, η ΑΕΚ νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε κατορθώσει να απαλλαχθεί από επίσης δύο βαριά συμβόλαια.

Του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος συνεχίζει στην Τουρκία και την Χατάισπορ και του Μουαμέρ Τάνκοβις που παραχωρήθηκε στην Πάφο. Ο Βόσνιος αμυντικός είχε συμβόλαιο 450.000 ευρώ και ο Σουηδός μεσοεπιθετικός 350.000 ευρώ.

Συνεπώς, από αυτές τις τρεις περιπτώσεις η ΑΕΚ γλίτωσε 1.5 εκατ. ευρώ και πλέον περιμένει να δει τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις των Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μιχάλη Μπακάκη και Παναγιώτη Τσιντώτα που επίσης δεν υπολογίζονται και προπονούνται μόνοι τους.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία, πως θα βρεθεί λύση και με τους τρεις ποδοσφαιριστές και έτσι το κλαμπ θα γλιτώσει όλα τα συμβόλαια από παίκτες που δεδομένα δεν θα προσφέρουν στη φετινή χρονιά.

Αυτά είναι τα συμβόλαια των παικτών που είχαμε αναφέρει στις 16 Ιουνίου:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.