ΑΕΚ: 2.5 εκατ. ευρώ θα… κάθονται εξέδρα (vids)

Έξι παίκτες της ΑΕΚ που δεν υπολογίζονται από διοίκηση και τεχνικό τιμ κινδυνεύουν να μείνουν στα πιτς και η Ένωση να ζημιωθεί οικονομικά!

Η νέα τάξη πραγμάτων στην ΑΕΚ έφερε πολλές αλλαγές σε επίπεδο στελεχών, αλλά και δυναμικού στο τεχνικό τιμ του κλαμπ. Πολλές αλλαγές όμως έρχονται και φέτος στο ρόστερ της Ένωσης, με τον Ματίας Αλμέιδα να πρέπει μεταξύ άλλων να προχωρήσει και σε εκκαθάριση του ρόστερ.

Κοινώς να “κόψει” παίκτες που όμως είναι άγνωστο το τι θα απογίνουν. Αν θα παραμείνουν στην ΑΕΚ δηλαδή ή θα δοθούν δανεικοί ή θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι. Υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι να γίνει το οτιδήποτε από τα παραπάνω.

Αυτή τη στιγμή τα δεδομένα αναφέρουν πως στο ρόστερ της ΑΕΚ βρίσκονται έξι πρωτοκλασάτα ονόματα που για διαφορετικούς λόγους δεν υπολογίζονται με την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” να ευελπιστεί πως θα βρεθεί κάποια λύση και κάποιοι εξ αυτών ή όλοι θα βρουν ομάδα να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Αν δεν συμβεί όμως κάτι τέτοιο τότε η οικονομική ζημία για την Ένωση θα ξεπεράσει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Τα έξι συμβόλαια που “καίνε”!

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι θα πρέπει να βρει λύση σε τουλάχιστον έξι “βαριά” συμβόλαια, κάτι που αν συμβεί αυτό θα σημάνει ταυτόχρονα και εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ποια είναι αυτά τα συμβόλαια;

Το σύνολο των προαναφερθέντων συμβολαίων για την ΑΕΚ είναι 2,6 εκατομμύρια ευρώ, που αν οι Κουχάρσκι, Μπρούνο Άλβες δεν καταφέρουν να βρουν λύση τότε κινδυνεύουν να μείνουν άπραγα. Ήδη, ο Μπακάκης ξόδεψε μία σεζόν κάνοντας μόνο προπονήσεις και έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Όπως το ίδιο ισχύει και για τους Ανσαριφάρντ, Τσιντώτα, Τάνκοβιτς, Βράνιες, Λε Ταλέκ.

Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να μην… πεταχθούν 2,6 εκατ. ευρώ για παίκτες που επαναλαμβάνουμε “κόπηκαν” για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Μέχρι τις 31 Αυγούστου έχουμε μέρες για να δούμε πως θα χειριστούν οι “κιτρινόμαυροι” αυτά τα συμβόλαια…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.