Ντικό : «Στόχος μου, να βοηθήσω τον ΟΦΗ σκοράροντας!» (vid)

Ο 30χρονος επιθετικός Νουχά Ντικό μίλησε στο επίσημο κανάλι της Κρητικής ομάδας στο διαδίκτυο για τις προσδοκίες του μέλος της ομάδας του Ηρακλείου

Ο 30χρονος επιθετικός Νουχά Ντικό λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ένταξής του στον ΟΦΗ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της Κρητικής ομάδας στο διαδίκτυο για την νέα του πρόκληση και βέβαια της προσδοκίες του ως μέλος της ομάδας του Ηρακλείου :

«Η πόλη είναι πολύ ωραία, η ομάδα είναι πολύ καλή και χαίρομαι που είμαι εδώ. Ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Οι στόχοι είναι ως ομάδα να έχουμε μία καλύτερη πορεία από την περασμένη σεζόν. Σε προσωπικό επίπεδο, αγωνίζομαι ως επιθετικός άρα ο στόχος μου είναι να σκοράρω, να απολαύσω το ποδόσφαιρο εδώ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει μία καλή σεζόν, για να κάνουμε την πόλη χαρούμενη.
Το γεγονός ότι γνωρίζω τον Τζον Τοράλ και τον Σαμιουέλ Γιοχού θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα, αλλά ήταν και από τους παράγοντες που με έπεισαν να έρθω εδώ. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, ειδικά ο Τζον που βρίσκεται ήδη έναν χρόνο εδώ. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και μου αρέσει ως άνθρωπος, αλλά και ως παίκτης. Με βοήθησε να έρθω εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη».
Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει διαρκώς ανοδική πορεία, κι αυτό είναι εμφανές. Πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εμένα. Επίσης, το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ένα καλό μέρος για να ζεις είναι ένας παράγοντας που με έκανε να έρθω, όμως ο σημαντικότερος έχει να κάνει με την ομάδα, η οποία έχει σωστό προσανατολισμό. Το πρωτάθλημα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, είναι καλό. Υπάρχουν κάποιοι φανταστικοί παίκτες και ελπίζω να είμαι κομμάτι μίας πολύ καλής σεζόν
» είπε ο έμπειρος φορ, αφήνοντας υποσχέσεις για μια επιτυχημένη παρουσία στην Κρήτη…

Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο προπονητικό κέντρο ενώ χθες πραγματοποιήθηκε και ο Αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.